Hantverkare bygg & renovering i Lycksele


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du hjälp att hitta hantverkare? Hus.se är stolta att presentera en gratistjänst via vår samarbetspartner Dorunner.se för att sammanföra dig som har renoveringsbehov med hantverkare. Det är inte alltid enkelt att hitta seriösa hantverkare idag och det problemet tar vår hantverksförmedling hand om.

Alla hantverkare är kvalitetssäkrade . I kvalitetskontrollen kontrolleras att hantverkarna är registrerade för moms, F-skatt och har ett giltigt organisationsnummer. Vidare kontrolleras kreditvärdigheten hos anslutna företag.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande hantverkare. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från hantverkarna , är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en hantverkare som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner.

"