Garage


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Har du behov av hantverkare som hjälper dig att bygga garage ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig med att bygga garage och carport.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande byggleverantörer. Byggfirmorna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från byggföretagen, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för ett nytt garage är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Det finns en del att tänka på innan man startar med att bygga garage. Hur stort ska garaget vara? Vart ska garaget placeras) Vilken typ av garage vill du bygga - varmgarage, kallgarage eller carport? Ska det finnas plats för en bil eller två, vilken ventilation behövs? Det finns allstå mängder med saker att ta ställning till och det kan vara bra att anlita ett företag som du dels kan bolla dina ideér med samt givetvis hjälp med att bygga garaget också."