Avdelningar

Artikellänkar

Relevanta forumstrådar

Beställ kökskataloger!

Många köksleverantörer erbjuder kökskataloger som ni här enkelt kan beställa!

Beställ kökskataloger här

Renovera kök? Anlita hantverkare!

Om ska renovera eller bygga nytt kök så har du möjligheten att söka efter seriösa hantverkare via vår samarbetstjänst

Gå till hantverkartjänsten

Extern tjänst:
Renoverakok.se.

Köksinredning

Tips till Dig som skall köpa Köksinredning! Klicka här! En ny köksinredning är stommen i ditt nya kök. Vi har samlat leverantörer som tillhandahåller smakfulla och praktiska köksinredningar. I deras sortiment av köksinredning hittar du bl.a olika former av förvaringslösningar så som utdrag & lådor, kökskåp, kryddförvaring, smarta beslag och mycket annat.

Tillverkare
Produktbild
Kungsäter Kök tillverkar kök med ledorden kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet.
Kungsäter kök
Tillverkarbild

Om företaget

Kungsäter kök tillverkar kök med ledorden kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

Köken

Det finns 12 st köksmiljöer presenterade på deras webb och de flesta miljöer går att välja många olika träslag till.
Det finns även en del som heter Kungsäter Kök Exklusiv som består av 2 olika familjer av massivt trä.

Tips! Köken i serien "Solid" ser intressanta ut.

Butiker / Återförsäljare i: Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm, Alingsås, Bankeryd, Borlänge, Borås, Båstad, Enköping, Falkenberg, Hagfors, Kungsbacka, Kungsäter, Lerum, Linköping, Lund, Lysekil, Långås, Markaryd, Skene, Tvååker, Vårgårda, Ytterby, Ängelholm

Kontaktinformation
Kungsäter Kök AB
Dalbo
519 92 Kungsäter
Tel: 0320-20 70 30
Fax: 0320 811 60
info@kungsaterkok.se
Hemsida
Produktbild
Tibrokök levererar alltid kök och köksinredningar med högsta kvalitet.
Tibrokök
Tillverkarbild

Om företaget

Tibrokök levererar alltid kök och köksinredningar med högsta kvalitet.
De serietillverkar ingenting utan börjar bygga köket först när de vet hur kunden vill ha det.

Köken

Det finns fyra olika serier, "Klassiska, Romantiska, Strama och Nordiska". Varje serie innehåller i sin tur 6 olika kök.
De jobbar med diverse olika träslag, bla bambu vilket är lite ovanligt.

Tips! Det romantiska köket "SKÄRÖ".

Butiker / Återförsäljare i: Avesta, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlshamn, Karlstad, Kristianstad, Köping, Linköping, Malmö, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Skellefteå, Skövde, Stenungsund, Stockholm, Strömstad, Taberg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, vetlanda, Visby, Västervik, Västerås, Växjö, Ystad, Ängelholm, Örebro

Kontaktinformation
Tibrokök AB
Verkstadsgatan 13
54321 Tibro
Tel: 0504-43600
Fax: 0504-43610
info@tibrokok.se
Hemsida
Produktbild
Vedum har funnits sedan 1919 och tillverkar köksinredningar med hög kvalité.
Vedum
Tillverkarbild

Om företaget

Vedum Kök & Bad grundades 1919 och finns beläget sedan starten i Vedum, en liten ort cirka nio mil nordost om Göteborg. Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment från en och samma leverantör – målet är att vara bäst på helheten.

Köken

Tanken med Vedums kökssortiment är att du alltid ska hitta en lösning som passar ditt hem och din personlighet. Stilmässigt finns det allt från det lekfulla och kreativa till det lyxiga och stilrena. Självklart utvecklar vi också funktionerna på smarta sätt med exempelvis praktisk inredning och ergonomiska lösningar. Oavsett vad du väljer är produkterna slittåliga och långsiktigt hållbara.
Det finns även ett stort utbud av bänkskivor, diskbänkar och lister mm.

Tips! Köket "Annika antracit" är ett stilrent kök.

Badrummen

Tanken med Vedums badrumssortiment är att du alltid ska hitta en inredning som passar ditt hem och din personlighet. Oavsett om du föredrar en traditionell eller en samtida stil kan du vara säker på att hitta din favorit hos oss. Och dessutom vara trygg med att den håller hög Vedumkvalitet. Som en extra bonus har vi Svanenmärkt delar av vårt sortiment.

Tips! "Free" är riktigt fint badrum.

Butiker / Återförsäljare i: Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Lomma, Malmö, Osby, Rinkaby, Sjöbo, Skurup, Trelleborg, Ystad, Ängelholm, Ödåkra, Anderstorp, Färjestaden, Gnosjö, Hovmantorp, Jönköping, Kalmar, Ljungby, Markaryd, Nybro, Oskarshamn, Rottne, Smålandsstenar, Sävsjö, Torsås, Tranås, Urshult, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Åseda, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg, Alafors, Alingsås, Borås, Falköping, Göteborg, Hisings Kärra, Hjo, Hova, Kinna, Lerum, Mariestad, Partille, Sandhult, Skara, Skövde, Sollebrunn, Tidaholm, Trollhättan, Vara, Vårgårda, Vänersborg, Västra Frölunda, Finspång, Linköping, Mjölby, Motala, Mönsterås, Norrköping, Åtvidaberg, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Arvika, Charlottenberg, Filipstad, Grums, Karlstad, Kristinehamn, Sunne, Torsby, Borlänge, Falun, Linghed, Malung, Mora, Rättvik, Smedjebacken, Bålsta, Enköping, Norrtälje, Uppsala, Fagersta, Västerås, Gävle, Sandviken, Storvik, Valbo, Bollnäs, Edsbyn, Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn, Östersund, Härnösand, Själevad, Sollefteå, Örnsköldsvik, Lycksele, Skellefteå, Umeå, Arvidsjaur, Gällivare, Kiruna, Luleå, Boden, Piteå

Kontaktinformation
Vedum Kök & Bad AB
53484 Vedum
Tel: 0512-57600
Fax: 0512-57620
Hemsida
Att välja kök

För att ett kök ska vara trivsamt och inspirerande är det viktigt med en bra helhet. Om du har tänkt bo kvar länge i din bostad är det idé investera i ett personligt kök som matchar just dina behov. Att inreda ett nytt kök är ett stort projekt och det är många bitar som måste falla på plats. Noggrann planering är nyckeln till ett riktigt bra resultat.

Hur ser ditt drömkök ut?

Kanske har du redan en klar bild av hur du vill att ditt kök ska se ut. Att samla urklipp och bilder kan annars vara ett bra sätt att komma igång med köksplaneringen. Plocka ut sådant som du tycker om och försök analysera vad det är som tilltalar dig. Är det bänkskivorna, färgen på väggarna eller själva atmosfären som köket utstrålar? Med en tydlig målbild av vad du vill uppnå blir det mycket enklare att planera. Om du inte har några specifika önskemål kan det vara klokt att välja en neutral, ljus stil som är tidlös i sin utformning. Utnyttja gärna möjligheten att få rådgivning av en professionell och kunnig kökssäljare. Titta på hur andra har det och plocka ut sådant som du tycker om. Ett annat bra tips är att fråga vänner som byggt om vad de blev nöjda och mindre nöjda med.

Byt kök - Köksinredning Det är nu, i början av projektet som du kan drömma och sväva ut. Vilka detaljer prioriterar du högst i ett kök? Kanske vill du ha en inbyggd espressomaskin eller ugn i arbetshöjd, eller en stor köksö med diskho. Utvärdera möjligheterna och gör en lista över olika önskemål, så blir det enklare att planera kökets layout. Förutom materialmässiga val som vad för sorts golv och bänkskivor, finns det detaljer som är viktiga. Exempelvis kan en lyft för hushållsassistent underlätta bakning, medan ett utdragbart skafferi erbjuder praktisk förvaring. Om det finns särskilda behov kan det dessutom vara idé att öka avstånden mellan bänkarna i köket. Det är lätt att glömma saker när man väl börjar bygga och då är det bra att ha tänkt igenom dessa saker innan.

Börja med en budget

Det kan låta trist att behöva tänka på pengar, men du har stor nytta av att tidigt lägga upp en rimlig budget för ditt projekt. Ett kök kan kosta allt mellan 30 000 och en halv miljon och utan en plan kan kostnaderna lätt skena iväg. Första steget är att sätta en siffra på vad hela projektet får lov att kosta. Hur mycket är du beredd att lägga på ett nytt kök? När den summan är satt är det lättare att välja material utifrån just dina förutsättningar. Om du kan utföra en del av arbetet själv finns det förstås pengar att spara, annars måste man ta med kostnader för hantverkare i beräkningen. Tänk även på att fler kostnader kan tillkomma om du bygger om ett befintligt kök och vill ändra något i rummets planlösning.

Stilmässigt kan man åstadkomma nästan vad man vill inom alla prisnivåer, men när det gäller märke, material och kvalitet har priset en avgörande betydelse. Det bästa är att bestämma en siffra och sedan hålla sig till den. Var inte rädd för att gå igenom siffrorna och revidera dem om det behövs. Gör gärna kalkyler på papper, så har du siffrorna svart på vitt. Ett mer lättvindigt sätt är att ta hjälp av något köksföretag. Deras säljare är vana att beräkna kostnader för kök och kan lämna en offert som matchar just dina behov. Dessutom räknar de med saker som du själv kanske hade missat.

Kökets planlösning och layout

För att kunna planera köket på bästa sätt är det bra att tänka på hur du rör dig i köket och hur många personer som ska få plats samtidigt. Ska det finnas plats för storbak och utrymme för barnen att leka på golvet? Eller prioriterar du en mysig hörna med rejäl matplats? Köket kallas ofta bostadens hjärta och många tillbringar mycket tid här - med matlagning, läxläsning och umgänge. Planera gärna så att köket fungerar både till vardag och till fest. Visst är det trevligt med fester och många middagsgäster, men eftersom du kommer att leva med köket varje dag är det klokt att i första hand inreda det så att det passar dina vardagsbehov. Följ normerna för mått och avstånd så blir köket bekvämare.

När man bygger kök brukar man prata om olika grundformer; rakt kök, L-kök eller vinkelkök, U-kök och parallellkök. Samtliga former kan kompletteras med en köksö eller halvö. För att köket ska bli så funktionellt som möjligt finns det vissa saker att tänka på. Den klassiska metoden är att utgå från den gyllene triangeln (eller arbetstriangeln) och minimera avståndet mellan spis - kyl - diskho. Om de är placerade nära varandra underlättas arbetsflödet. Det enskilt viktigaste måttet är bänkytan mellan vask och spis. Detta är kökets mest använda arbetsyta och en rekommendation är att den bör vara minst 80 cm. Hänsyn bör tas till framkomlighet, säkerhet och trevnad.

u-kök, pralellkök, rakt kök, l-kök

Många funderar på vilket som är bäst – öppen planlösning eller möjlighet att stänga dörrar. Öppen planlösning kan verka tilltalande, men det blir ofta svårare att få till en bra ventilation. Soffor och stoppade möbler drar gärna åt sig os och doft. Ett kök som går att stänga till är mer isolerat från övriga bostaden och dessutom slipper man se disken på bänken medan sitter i soffan. I övrigt är det värdefullt med bra arbetsytor och avställningsytor. En köksö ger extra utrymme och kan dessutom fungera som sittplats. Ibland kan det även vara idé att möblera om vissa detaljer i köket. En flyttad dörr kan exempelvis frigöra värdefull yta.

Köksskåp och förvaring

Byt kök - Köksinredning

En del moderna kök utrustas enbart med underskåp, vilket ger ett luftigt och stilrent intryck. Men det vanligaste och mest praktiska är kök med både över- och underskåp. Det är platsbesparande och ger mycket bra förvaringsutrymmen. När man väljer stommar är det klokt att utgå från standardmått, så långt det är möjligt. Specialmått är ingen omöjlighet men blir ofta dyrare. Ett hörnskafferi ger mycket bra förvaring men om det inte finns möjlighet till detta kan ett rejält högskåp vara ett alternativ.

Vilken typ av underskåp man väljer är en smaksak. Vissa föredrar skåp med hyllor och någon enstaka lådhurts, medan andra uteslutande väljer lådor i olika storlek. Förutom stommar behöver du ben och socklar för att kunna montera dem. I vinkelkök kan det även behövas passbitar mellan vissa skåp, för att dörrarna ska gå att öppna och inte hindra varandra. Djupa skåp kan gärna ha utdragbar inredning, vilket förenklar när man ska lyfta i och ur föremål. Dessutom behövs hyllor eller annan inredning till skåp och lådor.

Dörrar och lådfronter

Byt kök - Köksinredning

För att hitta en passande köksinredning är det viktigt att ta hänsyn till husets förutsättningar. Vilka köksluckor passar till husets stil och proportioner? I ett äldre hus kan du med fördel välja ett kök i gammal stil - kanske massivt trä som utstrålar snickarglädje. Om huset är modernt kan det passa bättre med ett stilrent kök med släta luckor i högblank lack. Dörrar med frästa spår och ramlister är dekorativa medan släta är lättare att torka av. Tänk på att skåpsluckorna ska passa till övriga material i köket – bänkskivor, golv och tapeter. Köksluckor och lådfrontar finns i en mängd olika stilar och utföranden. De vanligaste materialen är trä, MDF och Laminat.

Trä – Varmt och inbjudande

Naturligt eller betsat trä behandlas med vax, olja eller lack för att få en motståndskraftig yta. Olika träslag har olika färg och struktur. Ek och al kan ge ett varmt och livligt uttryck medan björk och ask är lugnare och mer harmoniskt. Det mest utmärkande är förmodligen valnöt, som har ett distinkt utseende. Trä kan få skador, men dessa döljs i regel väl av träets ådring. Om träet är massivt kan det lagas och slipas om. En lackad yta står emot väta bra.

MDF – Stilrent och elegant

Lackerad MDF finns som matt, halvblank eller högblank och finns näst intill obegränsat antal kulörer. Lackerade luckor är alltid relativt känsliga för slag och stötar. Om det går flisor ur lacken kan det vara svårt att laga – i värsta fall måste hela luckan lackas om eller bytas. En matt yta kan vara svår att hålla ren. En lackerad yta står emot väta relativt bra.

Laminat – Prisvärt och praktiskt

Laminatluckor finns i en mängd olika utföranden och har en mycket tålig yta. Släta dörrar är enkla att hålla rena. Detta material är både prisvärt och praktiskt och uppskattas särskilt av barnfamiljer. Det enda man behöver tänka på är att eventuella fogar är känsliga för väta – detta gäller särskilt dörrarna under diskhon.

Detaljer som förhöjer intrycket

Förutom lådfronter och köksluckor behövs andra detaljer i ett kök. Diskbänk, bänkskivor, blandare och handtag är sådant som påverkar helhetsintrycket.

Tips för att spara pengar

Byt kök - Köksinredning

Genom att beställa ett omonterat kök och montera själv kan du spara en slant. Då krävs förstås tid och kunskap om hur man gör. Man kan även förändra ett kök med små medel. Ett sätt kan vara att låta de gamla stommarna vara kvar och byta ut eller renovera luckorna. En professionell målarfirma kan utföra underverk och ofta ingår både underarbete och lackering i priset.

Tänk på att

I ett kök finns vissa säkerhetsaspekter som bör beaktas. Exempelvis bör en köksö med spis alltid ha utslagsvask, för att minimera risken för skållskador. Om det finns barn i huset kan man även behöva komplettera med tippskydd, hällskydd och lådspärrar.

Arredo3

Tillverkarbild Intrex arbetar med en av Italiens främsta köksleverantörer som har valt att sätta kvalitet i främsta ledet. De är generalagenter för det märket.


Köken

Arredo3 väljer att bara arbeta med högsta kvalitet i hela produktionsledet, från maskinpark, stommaterial, lådor, gångjärn till fronter.
Det finns 2 olika serier att välja på "Klassisk" eller "Modern". Totalt finns ca 25 olika köksinredningar.

Tips! Kolla in "VENERE" i den moderna serien.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Göteborg, Linköping, Helsingborg, Nyköping, Sölvesborg, Veberöd

Kontaktinformation
INTREX AB
Gamla Dalarövägen 43
136 49 Haning
Tel: 08-777 10 13
Fax: 08-777 10 33
info@intrex.se
Hemsida

Arrital Cucine

Tillverkarbild Italienskt kök med läcker och innovativ köksdesign som på ett unikt sätt förenar funktion och estetik. Arrital Cucine, som ligger åtta mil norr om Venedig, startade 1979 och har sedan dess utvecklats till en av de ledande producenterna inom köksdesign i Italien.
Rebol Agentur AB är agentur för Arritals kök.

Köken

Det finns två serier att välja på: "Moderna kök" som är stilrent och strömlinjeformat eller "Klassiska kök".
Alla köken ser mycket exklusiva ut.

Tips!"Methra" i den moderna serien är riktigt läckert.

Butiker / Återförsäljare i: Borås, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Kalmar, Tranås, Uddevalla, Lund, Lysekil, Vara, Västerås

Kontaktinformation
Rebol Agentur AB
Ågatan 32
431 35 Mölndal
Tel:031-27 50 50
info@arrital.se
Hemsida

Ballingslöv

Tillverkarbild Ballingslöv AB bildades redan 1929 och är en av de ledande tillverkarna av kök och förvaring i Norden.
De säger själva att de "Skapar det kök som din familj behöver"

Köken

Det finns tre olika stilar att välja bland. "Trä", "Målat" samt "Laminat". Under varje stil finns ett kök där man exempelvis kan välja mellan olika träslag eller färger. Totalt finns det 37 kök som kan väljas med varianter så utbudet är mycket stort.
De har även en jättebra funktion på webben där man kan sätta ihop sitt eget kök och man ser vad det kommer att kosta.

Tips! "Odal Ek lasyr" är ett fint kök som går i modern lantlig stil.

Butiker / Återförsäljare i: Kallinge, Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Sölvesborg, Borlänge, Idre, Malung, Mora, Ransta, Rättvik, Svärdsjö, Sälen, Älvdalen, Visby, Gävle, Halmstad, Kungsbacka, Laholm, Varberg, Östersund, Anderstorp, Eksjö, Jönköping, Nässjö, Tranås, Vetlanda, Värnamo, Borgholm, Färjestaden, Kalmar, Öland, Nybro, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Ljungby, Markaryd, Växjö, Kalix, Kiruna, Luleå, Piteå, Degeberga, Eslöv, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Klippan, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn, Lund, Löddeköpinge, Malmö, Sjöbo, Svalöv, Södra Sandby, Trelleborg, Veberöd, Ystad, Ängelholm, Bromma, Haninge, Järfälla, Kungens Kurva, Lidingö, Norrtälje, Saltsjö-boo, Sollentuna, Stockholm, Södertälje, Täby, Upplands Väsby, Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs, Enköping, Uppsala, Uppsala, Karlstad, Umeå, Sundsvall, Örnsköldsvik, Ransta, Sala, Västerås

Kontaktinformation
Ballingslöv AB
281 87 Ballingslöv
Tel: 0451 460 00
Fax: 0451 462 99
info@ballingslov.se
Hemsida

Bomanskök

Tillverkarbild Bomanskök tillverkar allt ifrån utbytesluckor till kompletta kök. Bolaget har sitt ursprung redan från 1932.

Köken

Det finns 9 olika köksmiljöer att välja på i träslagen ek,ask och björk och lika många luckor.

Tips! "Safir" är ett klassiskt ek-kök med massiva luckor.

Butiker / Återförsäljare i: Luleå, Älvsbyn, Skellefteå, Ljusdal, Avesta, Arvika, Edsvalla, Hagfors, Karlstad, Årjäng, Ransta, Köping, Björklinge, Uppsala, Örsundsbro, Stockholm, Norrtälje, Åkersberga, Jönåker, Mjölby, Göteborg, Lysekil, Stenstorp, Aneby, Eksjö, Visby, Ljungby, Växjö, Sölvesborg, Helsingborg, Malmö, Vollsjö

Kontaktinformation
Bomankök AB
Grytnäs 37
774 92 Avesta
Tel: 0226-181 80
Fax: 0226-181 40
info@bomankok.se
Hemsida

Bulthaup

Tillverkarbild Bulthaup gör kök av yttersta klass. Här möts tekniska innovationer och stilrena linjer på ett naturligt sätt. Det tyska märket Bulthaup var tidiga med systemtänkandet och moduluppbyggda kök.

Köken

De tillhandahåller 3 olika köksystem som alla är i annorlunda och exklusiv design.

Tips! Systemet "b3" som hängs på väggen.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Helsingborg

Kontaktinformation
B&G inredningar
Sibyllegatan 23
114 43 Stockholm
Tel: 08-663 7510
Fax: 08-663 7610
info@bulthaup-stockholm.se
Hemsida

Canadaköket

Hemsida

Claessonkök

Tillverkarbild Claessonkök tillverkar specialdesignade kök efter kundens önskemål.
Familjen Claessons långa tradition inom kökstillverkning startade redan i början av 50-talet

Köken

Det finns 14 olika kökslösningar och en stor mängd köksluckor att hämta inspiration från på deras webb.
Köken ska hålla hög kvalité med djupa och höga skåp och stora lådor.

Tips! "Ekerö" är ett ljust och trendigt kök.

Butiker / Återförsäljare i: Krylbo, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Danderyd, Askersund

Kontaktinformation
ClaessonKök
Fabriksgatan 2
775 54 Krylbo
Tel: 0226-618 20
Fax: 0226-611 96
info@claessonkok.se
Hemsida

Creoform Kök

Tillverkarbild Creoform har ett mycket brett program av köksprodukter och framför allt av köksinredningar.
Creoform vill alltså kunna erbjuda kunden en bred lösning med ett helt komplett kök.

Köken

De har ett stort utbud av köksluckor,skåp,bänkskivor och mycket mer.Kontaktinformation
Creoform
Stenvägen 3
734 32 HALLSTAHAMMAR
Tel: 020-30 60 00
Fax: 0220 - 170 81
-
Hemsida

Electrolux Home

Tillverkarbild Electrolux Home är en franchisekedja som drivs av den välkända Electrolux-koncernen.
Electrolux Home är en av de ledande butikskedjorna inom leverans av det kompletta köket. I deras butiker finns kompletta köksinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter.

Köken

Det finns totalt 8 st olika köksserier att välja på. Sedan går det i sin tur att välja ett antal olika utföranden såsom olika träslag inom serien på många utav köksserierna.

Tips: Hav Vit som är ett friskt vitt kök med köksö och högblanka luckor!

Återförsäljare i: Vänersborg, Vara, Alingsås, Munkedal, Herrljunga, Mellerud, Göteborg, Falköping, Borås, Kinna, Mariestad, Svenljunga, Jönköping, Huskvarna, Varberg, Ullared, Karlstad, Falkenberg, Motala, Karlskoga, Vetlanda, Linköping, Torsby, Hagfors, Vimmerby, Ängelholm Valdemarsvik, Helsingborg, Emmaboda, Oskarshamn, Kristianstad, Mönsterås, Löddeköpinge, Lund, Strängnäs, Kalmar, Sala, Malmö, Trosa, Falun, Trelleborg, Tumba, Stockholm, Sollentuna, Uppsala, Täby, Visby, Norrtälje Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Pite, Luleå.

Kontaktinformation
Electrolux Home
Box 27950
115 95 Stockholm
Tel: 0771-767676
jan.lindh@electrolux.se
Hemsida

Epoq

Tillverkarbild Epoq tillverkar prisvärda kök där du får vara med och bestämma.
Deras mål är att erbjuda kök med hög kvalitet och god design till lågt pris.

Köken

Epoq har 16 olika köksmodeller och ett brett sortiment av tillbehör som visas på hemsidan. Elgiganten har också köken i sitt sortiment om man hellre vill titta där.
De lämnar 10 års garanti på sina kök.

Tips! "Fasett Ek" som är ett modernt ek-kök.

Butiker / Återförsäljare i: (Elgiganten) Borås, Eskilstuna, Göteborg, Haparanda, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Katrineholm, Kristiansstad, Kungsbacka, Linköping, Ludvika, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall Visby, Västerås, Örnsköldsvik

Kontaktinformation
Epoq Holding AB
Ekonomiv. 4
436 33 Askim
Tel: 0771-31 00 30
Fax: 031-748 04 60
info@epoq.se
Hemsida

Geco

Tillverkarbild Säljer Boffi:s moderna kök och badrum.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm

Kontaktinformation
Geco - Boffi
Karlavägen 72
114 59 Stockholm
Tel: 08 442 65 65
Fax: 08 442 65 90
info@geco.se
Hemsida

Hagaköket

Tillverkarbild Hagaköket står för flexibla och innovativa kök som sprider glädje. Köksproduktionen i uppländska Haga startade redan på 20-talet.

Köken

Deras kökskatalog innehåller två kök utöver Hagaköket, nämligen exklusiva Canadaköket och nostalgiska Sundbornköket också. I katalogen som du kan bläddra i på webben finns 140 sidor av inspiration.

Tips! Kolla in "Alutech/Sober" i hagakökets linje som är riktigt läckert.

Butiker / Återförsäljare i: Avesta, Askersund, Bandhagen, Borlänge, Borås, Bro, Bromma, Edsbro, Enköping, Ekerö, Fagersta, Falun, Gustavsberg, Göteborg, Harlösa, Gotland, Helsingborg, Hudiskvall, Hofors, Järna, , Kungsbacka, Köping, Lindesberg, Linköping, Ludvika, Nacka, Nybro, Näsviken, Norrtälje, Oskarshamn, Rättvik, Sala, Sollentuna, Spånga, Stockholm, SaltSjö-Boo, Strängnäs, Söderhamn Söderköping, Tierp, Tomelilla, Trelleborg, Tyresö, Upplands Väsby, Uppsala, Vagnhärad, Vallentuna, Vällingby, Västerås, Åkersberga, Åtvidaberg, Älvsjö, Ängelholm, Östhammar

Kontaktinformation
Scandinavian Kitchen AB - Hagaköket
Harbovägen 33
740 47 HARBO
Tel: 0292-702 70
Fax: 0292-702 90
info@scandinavian-kitchen.se
Hemsida

Himle Kök

Tillverkarbild Himle Kök designar och tillverkar köksinredningar.
Himle Kök tillverkar i dagsläget ca 70 kök om året och startade med kökstillverkning 1995.

Köken

Köken ritas och tillverkas efter kundens önskemål.
Det finns ett antal olika kök att titta på för inspiration på deras webb. De tillverkar köken i diverse olika träslag.

Tips! "Ek kök 36" som ser mysigt ut.

Butiker / Återförsäljare i: Träslövsläge

Kontaktinformation
Himle Kök
Trålvägen 15
432 75 Träslövsläge
Tel: 0340 431 60
Fax: 0340 431 50
info@himlekok.se
Hemsida

HTH

Tillverkarbild HTH är en av Nordens ledande köksproducenter och kökstillverkare och tillverkar en mängd olika färdiga kök.
HTH ingår i den stora svenska koncern Nobia.

Köken

Det finns 4 olika köksserier att välja bland. Under varje serie finns ett antal olika utföranden.
Det finns även ett ritprogram på deras webb där man kan utforma sitt eget kök.

Tips! Köket "Straight / Svart Högglans" under serien Color Lack är kanonfint.

Badrummen

Det finns 16 olika badrumsserier i modern stil.

Tips! Badrummet "Horizon Vit Valnöt" är riktigt läckert.

Butiker / Återförsäljare i: Borlänge, Gällivare, Göteborg, Halmstad, Haparanda, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Luleå, Lund, Lycksele, Malmö, Munkedal, Norrköping Örebro, Örnsköldsvik, Östersund, Sisjön, Skövde, Stockholm, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Varberg, Växjö

Kontaktinformation
HTH Køkkener A/S
Industrivej 6
DK-6870 Ølgod, Denmark
Tel: +45 75 24 47 77
Fax: +45 75 24 63 02
mail@hth.dk
Hemsida

Härjedalskök

Tillverkarbild Härjedalskök har hittills producerat över 47.000 kök sedan starten.
Sedan mitten av 2008 ingår HärjedalsKök i ett större sammanhang som systerföretag till Tibrokök och Scandinavian Kitchen, med det gemensamma moderbolaget Jamie Industries som ägare.

Köken

Affärsidén är att sälja, producera och montera en måttillverkad kök- och förvaringslösning anpassad till kundens befintliga stommar.
De har alltså inga färdiga köksserier utan däremot ett mycket stort antaö köksluckor och tillbehör att välja bland.

Butiker / Återförsäljare i: Alingsås, Borlänge, Borås, Degerfors, Filipstad, Funäsdalen, Gotland, Gällivare, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Kristianstad, Kristinehamn, Landskrona, Linköping, Luleå, Malmö, Mora, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Vetlanda, Västerås, Ystad, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund.

Kontaktinformation
Industrivägen 1
840 95 Funäsdalen
Telefon: 0684-65550
-
Hemsida

IKEA

Tillverkarbild IKEA kräver nästan ingen presentation då alla vet vilka det är. De har ett stort sortiment av prisvärda kök.

Köken

Ikea har ett enormt sortiment av kök. Du kan välja bland tusentals olika prisvärda kökskombinationer.
Det finns en huvudserie att välja på som heter "Faktum". Det finns under den ett antal olika varianter.

Tips! "FAKTUM/ ABSTRAKT" är ett prisvärt kök.

Butiker / Återförsäljare i: Gävle, Göteborg, Haparanda, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Älmhult, Örebro

Kontaktinformation
IKEA
Box 700
343 81 Älmhult
Tel: 020-43 90 50

info@ikea.se
Hemsida

Interhem

Hemsida

Kitchn

Tillverkarbild Kitchn är en del av Skandinavisk Køkkengruppe som är ett danskt företag men de finns representerade i Sverige via franchisetagare.
Deras grundidé är att det ska vara enkelt, snabbt och billigt att köpa kök.

Köken

Det finns totalt 10 olika kök på deras webb. Det är laminat och fanér som används som material.
Det finns även en prislista att ladda ner på siten.

Tips! "Pisa Svart Högglans" är ett jättesnyggt handtagslöst kök.

Butiker / Återförsäljare i: Malmö, Halmstad, Södertälje

Kontaktinformation
Kitchn
Hornyxegatan 4
213 76 MALMÖ
Tel: +45 96 41 01 00
Fax: +45 96 41 01 01
hfr@kitchn.dk
Hemsida

Kvik

Tillverkarbild Kvik grundades 1983 och är en del av den svenska koncernen Ballingslöv som är ett av de ledande namnen inom kök och badrum i Skandinavien.

Köken

Kvik säljer moderna kök i olika stilar. De har bland annat ett koncept de kallar "Samtalskök" som består av en arbetsö centralt i köket.
Priserna ligger i intervallet 10-70.000 kr.
De har även ett ritprogram på sin webb som kan vara användbart för design av köket.

Tips! "Marrone" är ett riktigt läckert kök.

Butiker / Återförsäljare i: Borås, Göteborg, Karlstad, Skövde, Trollhättan, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad, Löddeköpinge, Svågertorp, Toftanäs, Kalmar, Karlskrona, Växjö, Eskilstuna, Linköping, Norrköpiing, Örebro, Gävle, Västerås, Stockholm, Skellefteå, Sundsvall, Umeå

Kontaktinformation
KVIK A/S
Stentoftvej 1
7480 Vildbjerg Danmark
Tel: +45 7211 7000
Fax: +45 9626 3101
-
Hemsida

Kvänum Kök

Tillverkarbild Kvänum är en av de större aktörerna inom kök och har funnits sedan 1923.
De har ett stort utbud av kompletta kök.

Köken

Det finns 3 st olika köksserier att välja på. "Tradition", "Retro" och "Innovation". Under varje serie finns ett stort utbud av kök. Över 40 stycken så utbudet är enormt!
De har köksutställningar i många städer, vilka finns att se på deras webbsida.
Deras kökskatalog finns för nedladdning också.

Tips! "IP RÖKT EK VITBONAD ASK" är ett jättefint kök.

Butiker / Återförsäljare i: Alingsås, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Kristianstad, Kvänum, Linköping, Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Örebro

Kontaktinformation
Kvänum kök AB
Box 8
535 21 Kvänum
Tel: +46 (0)512-79 77 00
Fax: +46 (0)512-79 77 20
info@kvanum.com
Hemsida

Lidhults Kök

Tillverkarbild Lidhults Kök är en tillverkare inom kök och interiör som erbjuder både överfalsade, utanpåliggande och innanförliggande luckor till samtliga köksinredningar.
Företaget grundades 1944 och är beläget i småland.

Köken

Det finns ett stort utbud av kök i diverse former på deras webbsida. Katalogen går att ladda ner direkt på siten.Butiker / Återförsäljare i: Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Karlstad, Lammhult, Leksand, Lidhult, Långås, Malmö, Stockholm, Uppsala, Äspered

Kontaktinformation
Lidhults
Vråvägen 19
341 71 Lidhult
Tel: 035-18 10 00
Fax: 035-18 10 18
info@lidhults.se
Hemsida

LIJO Kök

Tillverkarbild LIJO Kök tillhandahåller högkvalitativa köksinteriörer. De skräddarsyr ditt kök till ett fast pris med stora möjligheter till anpassningar.

Köken

Det finns en katalog på webben med bilder på kök som de byggt sen innan samt vad det kostat så det ger en bra uppfattning om prisnivå.
Alla köksluckorna tillverkas av slitstark MDF och kläs med ett mycket hållbart laminat.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Örebro, Karlstad, Habo

Kontaktinformation
Lijo Inredningar
Varnhemsgatan 20C
541 31 Skövde
Tel: 0500-488 100
Fax: 0500-488 120
info@lijo.se
Hemsida

Lundins Kök

Tillverkarbild Lundins Kök tillverkar kök- och inredningar av högsta kvalitet, där kunden ges stor möjlighet till flexibilitet och variation i såväl design- som materialval.
Lundins Snickerifabrik grundades år 1930 och på 60-talet övergick produktionen till köksinredningar.

Köken

Det finns 15 olika kök på deras webb som inspiration. Köken finns i olika varianter i olika träslag.

Tips! "Celini Soft" är ett mycket vackert kök.

Butiker / Återförsäljare i: Hestra

Kontaktinformation
Lundins Snickerifabrik i Hestra AB
Kyrkvägen 26
330 27 HESTRA
Tel: 0370-33 50 13
Fax: 0370-33 56 55
info@lundinskok.se
Hemsida

Länghems kök

Tillverkarbild Länghems kök erbjuder kök som är tillverkade unikt för kunden.

Köken

Det finns 8 st olika köksserier såsom "Allmoge", "Herrgård" osv. I varje köksserie kan du välja mellan olika miljöer.

Tips!"Design-serien" är läcker med en stram och elegant stil.

Butiker / Återförsäljare i: Länghem, Göteborg, Västerås, Bankeryd, Borås, Göteborg, Säve, Harlösa, Helsingborg, Kungsbacka, Löddeköpinge, Norrtälje, Nybro, Nyköping, Oskarshamn, Sandared, Skene, Stockholm, Sävsjö, Tanumshede, Täby, Västervik

Kontaktinformation
Länghemskök AB
Nygårdsgatan 6
514 44 Länghem
Tel: 0325-61 99 30
Fax: 0325-61 99 39
info@langhemskok.se
Hemsida

Marbodal

Tillverkarbild Marbodal är marknadsledande inom kök och har även ett litet sortiment av badrumsmöbler. Företaget ingår i Nobiakoncernen som är Europas ledande köksinteriörföretag.

Köken

Det finns ett stort utbud av kök att välja bland, över 40 stycken totalt. Allt från folie till målade till massivt trä osv.
Det finns exempelpriser på varje kök så att man ska få en uppfattning ungefär hur mycket de kostar.
Det finns två olika sätt att köpa kök av Marbodal, ett där Marbodal gör det mesta av jobbet och ett där kunden gör lite mer själv och därmed sparar en hel del på priset.
De lämnar 10 års garanti på viktiga och särskilt utsatta delar som luckor, skåp och gångjärn.

Tips! Den personliga favoriten är "Form ek".

Badrummen

Har något som heter "Marbodal Combibad" där du kan välja mellan två olika luckor.

Butiker / Återförsäljare i: Karlshamn, Jämjö, Sölvesborg, Stenungsund, Uddevalla, Lysekil, Ellös, Bovallstrand, Hedemora, Mora, Borlänge, Falun, Leksand, Falun, Mellerud, Åmål, Visby, Gävle, Sandviken, Göteborg, Ytterby, Västra Frölunda, Mölnlycke, Kungsbacka, Veddinge, Falkenberg, Getinge, Vessinebro, Hudiksvall, Bollnäs, Edsbyn, Ljusdal, Östersund, Sundsvall, Luleå, Boden, Örebro, Laxå, Kumla, Malmö, Helsingborg, Lund, Munka-Ljungby, Båstad, Kristianstad, Landskrona, Ystad, Skurup, Simrishamn, Värnamo, Växjö, Virserum, Oskarshamn, Eksjö, Vimmerby, Västervik, Moheda, Ljungby, Jönköping, Huskvarna, Emmaboda, Smålandsstenar, Stockholm, Nacka, Danderyd, Tumba, Västerhaninge, Skogås, Järfälla, Djursholm, Stenhamra, Segeltorp, Tyresö, Nynäshamn, Märsta, Saltsjö-Boo, Spånga, Nykvarn, Södertälje, Vaxholm, Djurhamn, Eskilstuna, Björkvik, Nyköping, Katrineholm, Uppsala, Gimo, Sigtuna, Norrtälje, Enköping, Vallentuna, Karlskoga, Karlstad, Kristinehamn, Hagfors, Torsby, Töcksfors, Säffle, Arvika, Skellefteå, Lycksele, Hallstahammar, Sala, Älvängen, Stenkullen, Skövde, Tidaholm, Trollhättan, Vänersborg, Grästorp, Fristad, Herrljunga, Lidköping, Alingsås, Göteborg, Borås, Alingsås, Falköping, Ulricehamn, Örnsköldsvik, Linköping, Norrköping, Valdemarsvik, Motala, Mjölby

Kontaktinformation
Marbodal AB
522 81 Tidaholm
Tel: 0502-170 00
Fax: 0502-173 2
kund@marbodal.com
Hemsida

Modexa

Tillverkarbild Modexa är köksleverantören som inte river inga gamla kök utan gör om ditt kök som nytt igen.
Luckor och lådor måttillverkas och förädlas i produktionsanläggningen i Västerås.
Modexa levererar totalt ca 13 000 kök per år.

Köken

De har som affärsidé att sätta nya luckor,handtag bänkskivor mm. på gamla kök. De måtttillverkar alltså detaljerna så att de passar din gamla köksstomme.
Leveranstiden är ca 6 veckor.

Butiker / Återförsäljare i: Borås, Stockholm, Göteborg, Västerås

Kontaktinformation
Modexa
Ställvägen 6
516 22 Dalsjöfors
Tel: 033-23 22 00
Fax: 033-27 00 35
info@modexa.se
Hemsida

Mälarkök

Hemsida

Noblessa Kök

Tillverkarbild Noblessa kommer från Tyskland och är Europas största kökstillverkare.

Köken

Det finns ett stort antal kök presenterade under "Köksgalleri", närmare 90 olika kök så utbudet är enormt.
Med alla Noblessa kök ingår det vitvaror i priset.
Det finns även ett köksplaneringsvertyg på deras webbsida som man kan använda sig av för att planera upp sitt personliga kök.

Tips! Kolla köket "Primo 715" som är härligt annorlunda.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Bromma, Borås, Falköping, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala, Västerås

Kontaktinformation
Noblessa Sverige AB
Hagagatan 4
602 15 Norrköping
Tel: 011-193945
Fax: 011-193945
info@noblessa.se
Hemsida

NordDesign

NordDesigns affärsidé är att du ska kunna göra om ditt kök till en rimlig kostnad utan att tumma på kvalitet, funktion eller design.
Företaget har funnits sedan 1980 och man gör gärna hembesök för att planera kundens nya kök.

Köken

Det finns 13 olika köksmiljöer att inspireras från på deras webbsida.

Tips! "Velvet Art®" är en ny väldigt fräsch köksmiljö.

Kontaktinformation
NordDesign Production Falkenberg AB
Holmagårdsvägen 1
311 50 Falkenberg
Tel: 0346-83440
Fax: 0346-59324
info@norddesign.se
Hemsida

Novaflex

Tillverkarbild Novaflex startade 1985 med en vision om att kunna leverera kökslösningar av hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Köken

Erbjuder kök i allt från massivträ, fanér, lackerat och penselmålat till melamin.

Tips! "Kök Idala" bland referensköken ser jättetrevligt ut.

Kontaktinformation
NOVAFLEX INREDNINGAR AB
MÅRTENSGATAN 7
504 41 BORÅS
Tel: 033-152010
Fax: 033-156065
info@novaflex.se
Hemsida

Perfect Inredning

Hemsida

Poggenpohl

Tillverkarbild Poggenpohl grundades 1892 och är idag en av världens mest kända köksvarumärken. Företaget designar och tillverkar sina innovativa kök i Tyskland, med försäljning världen över via egna och fristående butiker.
De ingår i den stora koncernen Nobia.

Köken

Poggenpohl har mottagit många designpriser under årens lopp och även lanserat ett kök i samarbete med Porsche Design Group.
Köken finns presenterade på deras tyska webbsida där man har möjlighet att se köken i 3D också.

Tips! Kolla in samarbetet med Porsche

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm

Kontaktinformation
Nobia AB - Poggenpohl
Klarabergsviadukten 70
A5 Stockholm
Hemsida

Puustelli

Tillverkarbild Puustelli är ett köksmärke från Finland, med nytt och mångsidigt urval i olika stilar. Koncernen sysselsätter 1000 personer i Finland men de har även säljkontor/butiker i Sverige.

Köken

Det finns mängder med kök på deras webbsida för att inspirera kunderna.
De jobbar med hembesök för att mäta upp och planera köket.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Göteborg, Nyköping

Kontaktinformation
Puustelli Group Oy
Teollisuuskatu 46
29200 Harjavalta
Tel: +358 2 5356111
puustelli@puustelli.com
Hemsida

Scandinavian Kitchen

Tillverkarbild Företaget har över 80 års erfarenhet av kökstillverkning och ingår i Jamie Industries koncernen.


Köken

Det ingår fyra olika varumärken i företaget:
- Canada Köket som är exklusiva kök där hantverket är helt kundorderstyrt.
- Hagaköket som står för flexibla och innovativa kök.
- Klaraköket som står för design och funktion till lågt pris.

Butiker / Återförsäljare i: Askersund, Avesta, Bandhagen, Borlänge, Borås, Bro/Bålsta, Bromma, Edsbro, Ekerö, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Falun, Gotland, Gustavsberg, Gävle, Göteborg, Harlösa, Helsingborg, Hudiksvall, Hässelby, Järfälla, Järna, Kungsbacka, Köping, Lindesberg, Linköping, Ludvika, Mora, Nacka, Norrtälje, Nybro, Näsviken, Oskarshamn, Rättvik, Sala, Salsjö-Boo, Sandviken, Sollentuna, Solna, Spånga, Stockholm, Strängnäs, Söderhamn, Söderköping, Tierp, Tomelilla, Trelleborg, Tyresö, Upplands Väsby, Uppsala, Vagnhärad, Vallentuna, Vällingby, Västerås, Åkersberga, Åtvidaberg, Älvsjö, Ängelholm, Östhammar

Kontaktinformation
Scandinavian Kitchen AB
Harbovägen 33
740 47 HARBO
Tel: 0292-702 70
Fax: 0292-702 90
info@scandinavian-kitchen.se
Hemsida

Siematic

Tillverkarbild SieMatic är en av världens ledande producenter av exklusiv köksinredning i Europa och övriga världen.

Köken

Det finns fyra olika designgrupper. Allt från hypermodernt till den gamla lantliga stilen.

Tips! Siematic SL 909 är ett helt underbart vackert kök.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Göteborg, Malmö

Kontaktinformation
Köksarkitekterna AB - studio SieMatic
Erik Dahlbergsgatan 35
115 32 Stockholm

Tel: 08 664 30 30
Fax: 08 666 00 16
studiosiematic@koksarkitekterna.se
Hemsida

Smedstorp

Tillverkarbild Smedstorp har tillverkat kök mitt i det vackra Österlen sedan 1945. De tillverkar kök efter kundens önskemål.

Köken

Det finns 20 kompletta kök att välja på samt mängder med olika köksluckor att välja till varje kök så det finns oändligt många kombinationer.

Tips! Köket "SKANÖR" som är ett ljust modernt kök.

Butiker / Återförsäljare i: Arvika, Färjestaden, Frösön, Karlskoga, Knivsta, Laholm, Landskrona, Linköping, Malmköping, Norrköping, Nyköping, Osby, Stockholm, Tibro, Vetlanda

Kontaktinformation
Smedstorps Snickeri AB
273 98 Smedstorp
Tel: 0414-28730
Fax: 0414-28740
info@smedstorp.com
Hemsida

Storsjökök

Tillverkarbild Storsjökök är ett litet familjeföretag som tillverkar köksinredning. Fabriken finns utanför Östersund och har funnits ca 40 år.

Köken

Materialen de jobbar med är ek, björk, bok och furu.
Det finns 13 olika kök att välja bland på deras webbsida.

Tips! Köket "Frej" är ett modernt ljust kök.

Butiker / Återförsäljare i: Stockholm, Uppsala, Nyköping, Norrköping, Jönköping, Eksjö, Rottne, Vimmerby, Sölvesborg, Karlskrona, Malmö, Kungsbacka, Uddevalla, Skövde, Henån, Kristinehamn, Karlstad, Säffle, Arvika, Askersund, Karlskoga, Arboga, Borlänge, Ludvika, Mora, Mockfjärd, Näsviken, Timrå, Örnsköldsvik, Bollstabruk, Bredbyn, Umeå, Sollefteå, Skellefteå, Östersund, Järpen, Hallen, Strömsund, Svenstavik

Kontaktinformation
Storsjökök AB
Ställverksvägen 1
831 52 Östersund
Tel: 063-150860
storsjokok@telia.com
Hemsida

Strömsdal Kök & Interiör

Tillverkarbild Strömsdal Kök & Interiör tillverkar och marknadsför massiva träprodukter till framför allt kök. De har levererat kök till svenska hem sedan 40-talet och har sitt säte i Gånghester.

Köken

Man kan välja endast nya luckor men man kan också få ett helt nytt kök byggt till sig. Det finns mängder med olika luckor att välja bland på deras webb.

Butiker / Återförsäljare i:Borås, Falkenberg, Falköping, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Kungälv, Lidköping, Malmö, Mariestad, Stockholm , Trollhättan, Uppsala Värnamo, Växjö, Ystad

Kontaktinformation
Strömsdal Kök & Interiör i Borås AB
Bomvägen 1
507 71 Gånghester
Tel: 033-15 80 20
Fax: 033-15 80 21
info@stromsdalkok.com
Hemsida

Unique Wood

Tillverkarbild Unique wood erbjuder handgjorda köksinredningar i högklassigt massivt trä.
De säger själva att "20-40% lägre priser är nästan standard om du jämför ett komplett kök med dom stora köksaktörerna"

Köken

Det finns inga färdiga kök på deras webb utan endast mycket olika bilder på kök de byggt / renoverat sen innan.

Butiker / Återförsäljare i: Hörby

Kontaktinformation
Unique Wood
Äspinge 5082
242 95 Hörby
Tel. 0415 - 940 75
Fax. 0415 - 940 71
-
Hemsida