Om oss

Om Hus.se

Hus.se är är en mötesplats för dig som bor i hus eller står i begrepp att köpa eller bygga hus.

I vårt välbesökta diskussionsforum hittar du förhoppningsvis svar på dina frågor kring husköp, renovering, inredning och mycket mer. Du kan skriva en egen blogg eller läsa andras bloggar, ladda upp egna gallerier eller titta vilka hus som är till salu runt omkring i landet.

Det finns även ett mycket omfattande register av leverantörer inom hustillverkare, badrum, kök, trädgård och mycket mer. I övrigt finns det olika tjänster som skall hjälpa dig att hitta hantverkare, beställa huskataloger, se aktuella räntor och hitta auktoriserade besiktningsmän.

Kort och gott så är vår ambition att samla allting som har med hem och bostad att göra och förse besökaren med all den hjälp och information man behöver när man exempelvis ska köpa eller bygga hus.

Hus.se drivs av Quality Unlimited AB som är ett företag med lång erfarenhet av internetbranschen som utvecklar och driver olika internettjänster.

Annonsera

Det finns en unik möjlighet för dig att synas för just din målgrupp på hus.se.

Varje månad har vi runt 70.000 unika besökare och många letar efter leverantörer inom specifika områden såsom exempelvis hustillverkare, kökstillverkare osv.

Det är alltså en köpstark grupp som står i begrepp att renovera, köpa eller bygga hus. Kontakta oss på annons@hus.se eller ring vår annonssäljare på tel: 070-258 90 67 så berättar vi mer vad vi kan göra för just ditt företag.

Kontakt

Du kan även kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du hittar här.

Snabblänkar

Avdelare

Offert ifrån hantverkare

Få en kostnadsfri offert ifrån hantverkare.