Om oss

Om Hus.se

Hus.se är är en mötesplats för dig som bor i hus eller står i begrepp att köpa eller bygga hus.

Det finns ett mycket omfattande register av leverantörer inom hustillverkare, badrum, kök, trädgård och mycket mer. I övrigt finns det olika tjänster som skall hjälpa dig att hitta hantverkare, beställa huskataloger, se aktuella räntor och hitta auktoriserade besiktningsmän.

Kort och gott så är vår ambition att samla allting som har med hem och bostad att göra och förse besökaren med all den hjälp och information man behöver när man exempelvis ska köpa eller bygga hus.

Hus.se drivs av Quality Unlimited AB som är ett företag med lång erfarenhet av internetbranschen som utvecklar och driver olika internettjänster.

Annonsera

Det finns en unik möjlighet för dig att synas för just din målgrupp på hus.se.

Varje månad har vi runt 70.000 unika besökare och många letar efter leverantörer inom specifika områden såsom exempelvis hustillverkare, kökstillverkare osv.

Det är alltså en köpstark grupp som står i begrepp att renovera, köpa eller bygga hus. Kontakta oss på [email protected] så berättar vi mer vad vi kan göra för just ditt företag.


Länkar till varor och tjänster på Hus.se

På utvalda artiklar och sidor finns det länkar till andra företag. Genom att samarbeta och länka till andra företag får Hus.se intäkter. Varje länk är noga utvald för att ge dig som besökare maximal nytta. Det kan vara för att lära sig mer inom ett ämne eller göra ett köp av en produkt vi kan rekommendera.


Kontakt

Du kan även kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du hittar här.

Snabblänkar

Avdelare

Offert ifrån hantverkare

Få en kostnadsfri offert ifrån hantverkare.