Hustillverkare – alla husleverantörer i Sverige Sök bland tusentals husmodeler

Är det dags att bygga nytt? Här har vi samlat alla hustillverkare i Sverige för att du enkelt ska hitta rätt oavsett vilken typ av hus, utförande och entreprenadform du är intresserad av. Välj exempelvis mellan nyckelfärdigt och stomrest, och klicka dig sedan vidare till den husproducent du önskar för att se alla deras husmodeller och priser. Om du föredrar några särskilda hustillverkare är det också enkelt att jämföra just deras erbjudanden genom att bocka för dem i listan nedan.

Hitta rätt hustillverkare

 
Jämför TillverkareFilter
EtableratFilter
Egen ritning
Hemsida
HusmodellerFilter
Jämför
Du har valt st av 4st
1994
1999
1934
2010
2000
2007
2006
2009
1958
H+H
2009
1979
2004
2015
2006
2001
1994
2001
2004
1999
1953
2005
1967

Alla hustillverkare i Sverige – från småhus till villa

Att hitta rätt hustillverkare eller husmodell är inte helt enkelt. Med vår tjänst ger vi dig en hjälpande hand genom djungeln av alternativ som finns att välja på när det är dags att bygga nytt hus.

I vår listning hittar du de ledande hustillverkarna i landet och du kan enkelt välja allt från vilken typ av hus du är intresserad av till vilken utförandeform du föredrar. Du kan också sortera på län för att få reda på vilka husbyggare som verkar i just din del av landet. Genom att använda vår tjänst får du de bästa förutsättningarna för att hitta en husleverantör som passar just dig, oavsett om det är en småhustillverkare eller inte.

Jämför husleverantörer – se husmodeller och priser

Har du hittat en hustillverkare som passar dina önskemål? Toppen! Genom att följa länkarna för respektive hustillverkare kan du se alla deras husmodeller listade på ett lättöverskådligt sätt med den information du behöver om allt från utformning till priser. Du kan också ta en titt direkt på hustillverkarens egen webbplats.

Om du fortfarande är osäker på vilken hustillverkare som är rätt för just dig finns möjligheten att jämföra två eller fler producenter. Genom att bocka för dem i listan ovan och välja “jämför” kan du jämföra exempelvis vilka utförandeformer som erbjuds och hur många husvarianter varje hustillverkare erbjuder.

Vet du vilken typ av hus du vill ha och vill se alla varianter av denna typ? Ta gärna en titt på vår särskilda sida för husmodeller genom att följa länken nedan. Här hittar du modeller tagna ur de ledande hustillverkarnas kataloger, och du kan enkelt jämföra olika modeller oberoende av vilken typ av hus du är intresserad av.

Se alla husmodeller från ledande hustillverkare i Sverige

Att välja nyckelfärdigt hus eller inte

Fler och fler väljer ett nyckelfärdigt alternativ, oavsett om det rör sig om småhus eller villa. Men vad innebär egentligen nyckelfärdigt, och vad finns det för fördelar med denna utförandeformen?

Definitionen av ett nyckelfärdigt hus kan variera lite mellan olika hustillverkare, men generellt sätt kan man säga att nyckelfärdigt innebär att din inblandning i processen inte startar förrän du får nyckeln till ditt hus i din hand. Du får därmed hjälp med allt från förberedelser och byggprocess till kontakt med kommun och liknande.

Om du väljer nyckelfärdigt vet du också att du får ett hus som är producerat av en etablerad aktör som vet vad som gäller. Hur mycket ansvar som landar på dig kan dock variera beroende på vilken entreprenadform du väljer. Kolla gärna direkt med den hustillverkare du väljer vad som gäller kring nyckelfärdiga hus hos just dem. 

Jämför alla nyckelfärdiga hus på Hus.se