Hustillverkare i Kronoberg och Småland Sök bland tusentals husmodeler

Bor du i Kronobergs län och ska bygga nytt hus? I så fall har du gott om bra alternativ att välja mellan när det gäller hustillverkare. Ta en titt på vår guide och jämför de mest populära hustillverkarna i ditt län.

Hitta rätt hustillverkare

 
Jämför TillverkareFilter
EtableratFilter
Egen ritning
Hemsida
HusmodellerFilter
Jämför
Du har valt st av 4st

hustillverkare kronoberg småland

Hitta rätt hustillverkare i Småland och Kronobergs län

Listat nedan hittar du de åtta största hustillverkarna i Småland/Kronoberg, och du kan också klicka dig vidare till respektive hustillverkare för att se deras husmodeller. Jämför de olika aktörerna för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Fiskarhedenvillan

Fiskarhedenvillan är en av de största hustillverkarna i landet och levererar flera hundra villor varje år. Här hittar du över 50 olika husmodeller i varierande storlek och utformning för att det ska finnas någonting för alla smaker.

Se husmodeller från Fiskarhedenvillan

Movehome

Varumärket Movehome är relativt nya på marknaden, och marknadsförs av stortillverkaren Trivselhus. Företaget har funnits sedan 2012 och har på kort tid blivit en av de mest populära hustillverkarna i landet.

Se husmodeller från Movehome

A-hus

A-hus startade sin verksamhet på 1940-talet och erbjuder hus i många olika storlekar och former. Varje år bygger och säljer man hundratals hus, och om du är intresserad av en modell härifrån får du gärna ta en titt på länken nedan.

Se husmodeller från A-hus

Trivselhus

Trivselhus är en ledande husleverantör på den svenska marknaden och har ett 60-tal olika husmodeller i sitt erbjudande. Välj mellan olika storlekar och utföranden för att hitta den husmodell som passar dig bäst.

Se husmodeller från Trivselhus

Eksjöhus

Med över 40 husmodeller finns det gott om alternativ att välja mellan hos Eksjöhus. Den väletablerade hustillverkaren har funnits på marknaden sedan 1940-talet, och om du vill se deras husmodeller kan du enkelt ta en titt på följande länk.

Se husmodeller från Eksjöhus

Götenehus

Götenehus är en av de äldsta aktiva hustillverkarna i Sverige med nästan hundra års erfarenhet av att leverera hus. Här finns husmodeller i alla storlekar, former och stilar för att det ska finnas någonting som passar för alla smaker.

Se husmodeller från Götenehus

Myresjöhus

Myresjöhus är en del av OBOS-koncernen som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Huvudkontoret ligger i Vetlanda och totalt kan du välja mellan ett 50-tal husmodeller om du är intresserad av att bygga nytt med Myresjöhus.

Se husmodeller från Myresjöhus

Smålandsvillan

Även Smålandsvillan är en del av OBOS-koncernen och erbjuder enplanshus, 1,5-plans- och tvåplanshus. Husen kommer i olika utformningar och storlekar, och finns tillgängliga för dig som bor i Kronobergs län.

Se husmodeller från Smålandsvillan