Avdelningar

Renovera badrummet?

Om ska renovera eller bygga om badrummet så har du möjligheten att söka efter seriösa hantverkare via vår samarbetstjänst

Hitta hantverkare här

Våtrumsfläktar & badrumsventilation

Tips till Dig som skall köpa Våtrumsfläktar & badrumsventilation! Klicka här! Immar spegeln i ditt badrum igen när du har duschat? En bra våtrumsfläkt motverkar inte bara immiga badrum utan förebygger dessutom både mögel- och fuktproblem. Alla tillverkare av badrumsventilation finner du nedan.

Tillverkare

Myson

Tillverkarbild Myson är ett svenskt företag som ingår i Rettig Group, en europeisk företagsgrupp med flera decenniers erfarenhet inom värme- och ventilationsområdet. De säljer bla. oljefyllda och öppna elelement, oljefyllda el-handdukstorkar, vattenradiatorer samt ett komplett ventilationssystem.

Kontaktinformation
Myson AB
Gjuterigatan 3
531 75 Järpås
Tel: 0510-910 68
Fax: 0510-656 27
[email protected]
Hemsida

Pax

Tillverkarbild Med egen kärnkompetens satsar PAX på segmenten fläktar, ventiler, handduks-torkar och oljefyllda elradiatorer. Stor kraft läggs på utveckling av moderna, energisnåla och högkvalitativa produkter med fokusering på design i nära kontakt med slutkunden.

Kontaktinformation
PAX Electro Products AB
Kattkärrsvägen 4
640 30 Hälleforsnäs
Tel: 0157-756 00
Fax: 0157-756 10
[email protected]
Hemsida
Badrum

Att bygga ett nytt badrum är ett väldigt stort projekt och det är viktigt att planera ordentligt innan man startar. I nedanstående artiklar går vi igenom vad man bör tänka på vid valet av badrum, badkar, dusch, badrumsbelysning mm.

Det är också viktigt att känna till våtrumsreglerna när man bygger / renoverar badrum för att undvika framtida fuktskador. Den typav av frågor behandlas i vårt diskussionsforum som återfinns här