Badrumsrenovering


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Söker du hantverkare som kan hjälp med badrumsrenovering ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig att renovera ditt badrum. Tänk på att man helst inte ska göra en våtrumsrenovering själv, följer man inte normerna och får en skada så får du inte heller någon ersättning från försäkringsbolagen för den.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från hantverkarna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så din badrumsrenovering är inte längre bort än ett ifyllt formulär! "