Nybyggnation


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Dags att bygga nytt? Behöver du ha hjälp med nybyggnation ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram hantverkare som kan hjälpa dig med nybygge av ex.vis hus.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från företagen, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för nybyggnation är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Att bygga en ny bostad eller någon mindre form av byggnation kan vara ett omfattande projekt. Därför bör man från början ha god kunskap om vad man själv är ute efter. Att nybyggnationen sedan sker på rätt sätt är A och O, annars kan det kosta mycket extra pengar i onödan. "