Golvvärme


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Vi hjälper dig att hitta kvalificerade företag för installation av golvvärme ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig med både el och vattenburen golvvärme.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer av golvvärme. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från leverantörerna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en byggkonsult som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för hjälp med golvvärme är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Golvvärme är väldigt populärt då det ger rummet en mycket behaglig temperatur och stor komfort för den som går på golvet. Det är väldigt vanligt att man installerar golvvärme i samband med badrumsrenoveringar. Det finns två typer att välja på: el-golvvärme eller vattenburen golvvärme, vilken man väljer beror bland annat på storlek på rummet samt om man har ett vattenburet radiatorsystem. Både förarbete och själva installationen av golvvärmen bör göras av auktoriserad leverantör då det av förklarliga skäl är extremt viktigt att värmeslingorna fungerar som de ska när man spacklat över golvvärmen."