Golvläggning


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du ha hjälp med golvläggning ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram golvläggare som kan hjälpa dig att lägga golv. Oavsett om golvläggarna lägger in ett nytt parkettgolv eller slipar och renoverar de befintliga trägolven så kan företagen hjälpa dig.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, email eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från golvläggarna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för golvläggning är inte längre bort än ett ifyllt formulär! OBS glöm ej bort att använda dig av ROT-avdraget som ger 50% avdrag på arbetskostnaden."