Berg- & Luftvärmepumpar


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Hjälp med värmepumpar ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig att installera och underhålla värmepumpar.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Värmepumpsleverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från företagen som förfogar över erfoderlig kompetens, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för hjälp med värmepumpar är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Nu för tiden är värmepumpar av olika slag en väldigt populär investering för att få ner energiförbrukningen. De vanligaste värmepumparna är: bergvärmepumpar, frånluftvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar. Vilken värmepump man skall välja beror helt på vilken uppvärmning man har idag, storlek på bostad och vilken budget man har. Det är viktigt att ta hjälp av proffs för att installera och underhålla värmepumpar då det krävs speciell utbildning för att hantera värmepumparna."