Solfångare


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du ha hjälp att installera solfångare ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram hantverkare som kan hjälpa dig att utnyttja solernergi på ett effektivt sätt.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och klickar på ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på webbsajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från solfångar-företagen, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för installation av solfånfare är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Det blir allt populärare att utnyttja solenergin för uppvärmning, att installera solfångare är vanligt exempelvis i samband med att värma upp sin swimmingpool men även för husets uppvärmning."