Fasadrenovering


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Experter som hjälper med fasadrenovering ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram hantverkare som kan hjälpa dig att renovera din fasad.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från hantverkarna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så din nya renoverade fasad är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Tänk på att fasaden är mer än enbart en yta, mer än bara ett skyddande skal mot naturens krafter. Den säger även något om vilka det var som byggde huset, vilka som bor där idag - till dem som vill bo där imorgon. "