Persienn, Markis & Solskydd


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Är det dags att montera persienner eller markiser ? Eller kanske behöver du ha hjälp att sätta upp solskydd som exempelvis solfilm? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig med detta.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från leverantörerna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de besiktningsmän som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för persienner,markiser och solskydd är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Olika solskydd som persienner och markiser är i många fall ett måste att ha för att hålla ett komfortabelt klimat i huset. Speciellt de delarna av bostaden som vetter mot söder. Det är en ganska liten investering som är väl värd att göra."