Bygga brygga


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du ha kontakt med hantverkare för att bygga en brygga ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram hantverkare som kan hjälpa dig med byggnation av bryggan.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från hantverkarna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så din nya altan är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Det finns 2 olika bryggor som man kan välja på, flytbrygga eller fribärande brygga, rådgör gärna med en expert innan ni beslutar er för vilken typ som skall byggas, Tänk också på att utnyttja ROT-avdraget där du har möjlighet att få en skattereduktion på 50 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. "