Till köket

Vi guidar dig till de bästa köksfläktarna på marknaden

Det första man tänker på när man kikar på köksfläktar är oftast designen. Men det är viktigare än så. Den ska vara tyst samtidigt som den har en bra uppsugningsförmåga, samt att tilluften i bostaden är effektiv. Här listar vi de bästa köksfläktarna just nu.
Läs artikeln

Lista på svenska kökstillverkare - prisklasser och leveranstider

Välkommen till Hus.se stora guide över kökstillverkare. Vi listar alla svenska kökstillverkare både gällande pris och leveranstid så att du enkelt kan jämföra dem. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att begränsa urvalet och vägleda dig till ditt nya kök. Vi ger dig tips och råd inför valet av ditt nya drömkök.
Läs artikeln

Stor köksguide - planera ditt nya kök rätt

När du ska köpa ett nytt kök är det många beslut som måste fattas innan ditt nya kök är på plats och klart att använda. Att bygga ett helt nytt kök är en stor investering och grundlig planering är nyckeln till att du ska bli nöjd. Här får du handfast vägledning och bra tips som du kan använda dig av när du ska välja nytt kök
Läs artikeln

Så skapar du ditt drömkök med den bästa köksbelysningen

Är det dags för en totalrenovering av köket eller vill du bara göra en mindre uppfräschning? Tycker du att det aldrig känns riktigt trivsamt i ditt kök eller har du problem att se ordentligt när du lagar mat? Då är det dags att fundera på vilken typ av köksbelysning som passar i just ditt kök. Läs vår köpguide för att hitta köksbelysningen som är bäst i test enligt användarna.
Läs artikeln

Köpguide till bästa kökslampan

Är det dags att investera i en ny kökslampa? Lampan i köket spelar stor roll eftersom den både ska ge dig bra belysning när du lagar mat eller arbetar, och även förse köket med en mysig atmosfär. Dagens utbud av kökslampor är enormt och med den här köpguiden kanske du lättare hittar den modell som passar ditt kök.
Läs artikeln

Guide: Så väljer du den bästa köksblandaren till ditt kök

Vi tipsar om de blandare som är bäst i test, samt ger dig hjälp på traven i form av tips och råd. Här kan du läsa om hur du hittar den bästa köksblandaren.
Läs artikeln

Kökstillverkare

Välkommen till Hus.se stora guide över kökstillverkare. Vi listar svenska kökstillverkare både gällande prisklass och leveranstid så att du enkelt kan jämföra dem. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att begränsa urvalet och vägleda dig till ditt nya kök.
Läs artikeln

Hitta den bästa frihängande köksfläkten 2021

Vill du placera spisen på din köksö? Då behöver du en frihängande fläkt. Vi har tagit fram de främsta och snyggaste modellerna på marknaden åt dig.
Läs artikeln

Vilken är den bästa diskbänken 2021?

Läs artikeln

Vilken bänkskiva är det bästa valet 2021?

Läs artikeln

Köp den bästa köksbänken 2021

Läs artikeln

Vi guidar dig till den perfekta diskhon för ditt kök

Läs artikeln