Carport i byggsats - Pris för 2-3 bilar & husbil


Med en monteringsfärdig carport i byggsats kommer du billigt undan. Skydda 2 till 3 bilar eller din husbil. Jämför priser och köp online idag.

Köpa carport i byggsats - se pris

Att köpa en carport i lösvirke eller en monteringsfärdig byggsats gör att du kan komma ned i pris och ditt projekt blir billigare, förutsatt att du gör stor del av jobbet själv. Hos nedan företag kan du köpa carport i byggsats till ett bra pris:

Få pris direkt online
Stort urval av carport
Prisvärda carports
Carport <20 000 kr
Välj 11-23 kvm
Fraktfri leverans

Carport i byggsats för 2-3 bilar

En carport är ett effektivt sätt att skydda din bil mot exempelvis regn, snö och hagel. Den kan också skydda din bil mot smuts som framkommer i samband med oväder. Om du har fler än en bil, eller planer på att skaffa en till i framtiden kan det vara lika bra att bygga en större modell på carporten redan från början. Visst, priset blir högre. Men i slutändan mår dina bilar bättre, och du slipper lägga lika mycket pengar på rostfläckar och annat slitage som det nordiska vädret för med sig. Faktum är att bilen i rostsynpunkt klarar sig bra i en carport.

Carport i byggsats för husbil

Många väljer idag även att skydda sin husbil med att köpa en carport i byggsats. På detta sätt skyddar du husbilen både på ett prisvärt sätt men även billigt då skillnaden mot att bygga ett garage är betydligt dyrare. Både längd och höjd blir såklart högre och beroende på storlek på din husbil kommer din carport ta upp extra plats. Räkna med dessa mått när du bygger:

  • 8-10 meter lång
  • 3-4 meter hög
  • 3,5 meter bred

carport husbil

Bilden visar pågående projekt där man med ställning håller på att bygga vad som sedan ska bli ett väderskydd för husbil, enkel variant av carport.

Viktigt gällande ROT-avdrag

Att montera ihop en carport i byggsats går ofta snabbt och enkelt. Men om du vill anlita arbetskraft för detta så glöm inte att du i vissa fall kan använda ROT-avdraget.

Detta gäller endast för carport i byggsats som sitter ihop med bostadshuset och dessvärre inte på fristående carportar.

Carport byggsats ROT-avdrag

Vad kostar en carport som byggsats?

Du kan välja att bygga din carport som byggsats eller i lösvirke. Att köpa monteringsfärdiga byggsatser är ett smidigt och bekvämt sätt att få till en bra lösning för bilen. Det sparar dig tid som du annars hade behövt lägga på planering och konstruktion.

Carportar skiljer sig åt när det kommer till storlek, material och design. Därmed skiljer sig också priset. Vill du köpa en carport som byggsats ligger priset på mellan 40 000 kr och 150 000 kr.

Ju större carport och ju mer tillval desto dyrare. Tänk över om du vill ha en carport med förråd, fönster i förrådet och kanske isolering? Behöver du en carport som rymmer fler än en bil, eller vill du ha en mindre och enklare variant?

Olika material kostar också olika mycket. En carport i trä är oftast billigare än stål och aluminium. När det kommer till takmaterial skiljer sig också detta i pris. Plåt-, aluminium- och papptak används ofta som tak till en carport. Papptaket är enklare att lägga och är oftast det billigaste alternativet.


Redaktionen
www.hus.se
Snabbläs artikel - se rubriker

MER INNEHÅLL