Garage med loft - se pris


Vill du ha ett garage med extra utrymme för förvaring är loftet det perfekta tillägget. Jämför prisklasser, storlekar och leverantörer av garage med loft i vår söktjänst.

Inrett loft till ditt garage

Ett loft används exempelvis till förvaring, gästrum eller verkstad. Utrymmet är klassat som förråd och kan därför inte vara utrustat med badrum till skillnad från en bostadsklassad övervåning. Detta beror på att golvets konstruktion skapar svikt och minskar dess belastningsförmåga, men du får ändå inreda det likt ett mindre boende. Önskas en toalett i garaget med loft kan den istället installeras på markplan.

Köp garage med loft - se pris

Det finns många företag som tillverkar och säljer garage med loft. Vi har gått igenom dem och kan rekommendera:

Storsäljaren Hushovd
Snabb offert av pris
Leverans hem till dig

Vad kostar ett garage med loft?

Vad ett garage med loft kostar påverkas av många faktorer, bland annat utförande, storlek, byggmaterial och om du anlitar hantverkare eller ej. Vanligtvis kostar det från 70 000 kronor upp till 170 000 kronor och i vår söktjänst kan du jämföra olika garage med loft i din prisklass. Vad som inkluderas i summan för paketlösningarna skiljer sig åt från leverantör till leverantör, de inkluderar sällan mark- och grundarbetet och aldrig bygglovsavgiften.

Hur högt får ett garage med loft vara?

Gränsen för hur högt ett garage med loft får vara avgör kommunens detaljplan över din tomt. När det kommer till storlek går det under undantagsreglerna för attefallshus om det är 30 kvadratmeter eller mindre. Då behövs inget bygglov, endast en anmälan till byggnadsnämnden och ett medgivande från grannarna om det ska stå närmare än 4,5 meter från er tomtgräns. 


Redaktionen
www.hus.se
Snabbläs artikel - se rubriker

MER INNEHÅLL