Garage som byggsats


Det perfekta alternativet för dig som vill göra en del av arbetet på egen hand men inte allt. Jämför byggsatser till garage i vår kommande söktjänst.

Vad innebär byggsats?

En byggsats består av monteringsfärdiga väggdelar, hos vissa leverantörer är även dörr och fönster uppsatta i sektionerna. Detta tillvägagångssätt har konstruerats för att du ska kunna sätta ihop delarna själv och bygga ditt garage på ett enkelt sätt, men du kan också anlita någon som gör jobbet åt dig.

Vad kostar ett garage i byggsats?

Kostnaderna för bygglov, mark- och grundarbetet, elinstallation och takläggning ingår inte i leverantörernas paketlösningar och priser. Byggsatser för garage finns i många prisklasser och hur stor utgiften blir beror på faktorer som val av garagetyp och storlek. Enligt vår söktjänst kan de gå på alltifrån 65 000 kronor upp till 250 000 kronor.

Bygga garage som byggsats eller lösvirke?

Har du rätt kompetens och vill bygga ett unikt garage från grunden fungerar alternativet med lösvirke. Det är dock ett mycket större och mer tidskrävande projekt än att följa monteringsanvisningarna för byggsatser. Kunskap, tid och engagemang avgör vad som passar dig bäst, sedan kan du alltid anlita hantverkare oavsett val.


Redaktionen
www.hus.se
redaktionen@hus.se
Innehåll i denna artikel

MER INNEHÅLL