Garage med övervåning


Optimera investeringen i ett dubbelgarage eller garage med carport genom att kombinera det med en övervåning. Vår kommande söktjänst hjälper dig att hitta rätt i utbudet.

Inred övervåningen till ditt garage

Till skillnad från ett förrådsklassat loft kan ett garage med övervåning klassas som bostad och inneha en toalett. Det går nämligen inte att utrusta ett loft med badrum på grund av att golvet har en sämre belastningsförmåga. Övervåningens klassiska ändamål utgörs av boenden som gäststuga eller uthyrningslägenhet och något som blir allt vanligare är att använda utrymmet till kontor. Den långsiktiga fördelen med uthyrning är att inkomsterna kan betala av anläggningen.

Vad kostar ett garage med övervåning?

Kostnaden av ett garage med övervåning beror på val av tillverkare, storlek, hur mycket av arbetet du kan göra själv, vilket utförande du väljer och mycket annat. Garaget behöver inte vara ett dubbelgarage, det kan också vara ett större enkel garage. Enligt vår jämförelsetjänst går de på alltifrån 300 000 kronor till 600 000 kronor och då ingår exempelvis inte bygglovsavgiften eller mark- och grundarbetet i leverantörernas paketlösningar.

Ritning till garage med övervåning

Förslag på planritningar till garage med övervåning kommer inom kort. 


Redaktionen
www.hus.se
redaktionen@hus.se
Innehåll i denna artikel

MER INNEHÅLL