Garage med carport och förråd


Den perfekta kombinationen, garage med carport framför eller på sidan av garaget. Varför även inte placera ett förråd vid slutet av carporten? Se och jämför både ritningar och priser hos Hus.se.

Köp garage med carport - se pris

Det finns flera leverantörer av garage med carport, vi har valt att rekommendera:

Unikt väggblocksystem
Rita garaget online
Prisvärt och enkelt
Stort urval
Garage i byggsats
15 - 40 kvm

Garage med carport - goda ting är två

Få det bästa av två världar med denna lösning. Carportdelen blir väderskydd för bilen och du tar dig snabbt in och ut genom att parkera där. Väljer du istället att parkera i garaget skyddas bilen maximalt, både mot väder och vind men även från tjuven. Alla kunna låsa om sig är för många det bästa med ett garage.

Carport framför eller sidan av garaget?

När du bygger ett garage med carport har du två val hur carporten ska placeras. Valet är givetvis ditt men tänk på vad du önskar placera i garaget innan du väljer. Är det ytterligare en bil eller är det kanske båten, motorcykeln eller snöskotern? Om det är något du önskar använda ofta rekommenderar vi att du placerar carporten på sidan av garaget.

Addera att förråd för maximal förvaring

Antingen använder du själva garaget som en förrådsdel eller så kan man t.ex. placera ett förråd i förlängningen av carportdelen. Du kommer då ha ett garage med carport och förråd vilket innebär maximal nytta. I förrådet förvarar du t.ex. cykeln, gräsklipparen och kanske alla lådor du bara vill bli av med.

Pulpettak eller sadeltak?

När det blir dags att välja tak gäller det att tänka på hur huset är designat. Matcha gärna taket på garaget med husets tak. Ett pulpettak ger en modern funkiskänsla och du kan både välja ryggställt pulpettak eller ett klassiskt pulpettak med en jämn lutning. Med sadeltak får du möjlighet att göra ett loft i både garage- och carportdelen. Med ett loft skapar du extra förvaring och här kan familjens studsmatta eller takboxen exempelvis få plats.

Planlösning och ritningar

Kombinationen garage och carport är en oslagbar lösning om du behöver ett förvaringsutrymme för annat som båt, släpvagn eller husvagn. Alternativt om du vill ha både ett väderskydd och en täckt byggnad för bilen eller bilarna. Sidobyggnaden kan byggas samman med bostaden eller vara fristående och finns i olika modeller, bland annat carport och garage sida vid sida, garaget bakom carporten och garage med både carport och förråd.

*Ritning för garage med carport kommer inom kort

Vad kostar ett garage med carport?

Priset för garage med carport varierar beroende på dina förutsättningar och önskemål. Hur stort ska det vara, vem utför arbetet och med vilket utförande ska bygget uppföras? Enligt vår kostnadsfria söktjänst går de vanligtvis på mellan 90 000 kronor och 200 000 kronor. Filtrera bland garage med carport i din prisklass och hitta leverantören med garaget för dig.


Redaktionen
www.hus.se
Snabbläs artikel - se rubriker

MER INNEHÅLL