Uppvärmning

Sjövärmepump - Hur fungerar den?

Har du en sjötomt och vill spara pengar på värmekostnaderna? Då kanske en sjövärmepump är något för dig! Vi går igenom vad du behöver veta inför köpet, hur sjövärmepumpen fungerar och vad du kan förvänta dig i pris.
Läs artikeln

Luft-luftvärmepumpar - pris och installation

En luftvärmepump är en billig investering i jämförelse med andra värmepumpar och den kan både ge värme och svalka. Men hur fungerar den? Vad kostar den och hur går installationen till? Hus.se ger dig svaren.
Läs artikeln

Frånluftsvärmepump - pris, livslängd & funktion

Läs om frånluftsvärmepumpens för-/ och nackdelar. Allt om funktion, pris samt vad du kan förvänta dig i livslängd.
Läs artikeln

Jordvärmepump - pris och livslängd

Överväger du att köpa en jordvärmepump? Vi går igenom hur en jordvärmepump fungerar, för-och nackdelar, dess livslängd och hur snabbt den tjänar in investeringskostnaden.
Läs artikeln

Luft vatten värmepump - hitta bästa priset

Med en luft/vatten värmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till hela 80%. Vi går igenom hur installationen går till, dess livslängd, pris, samt annan info som är bra att ha koll på inför ditt köp av en luft vatten värmepump.
Läs artikeln

Bergvärmepump - Pris, livslängd och kostnad

Funderar du på att investera i en bergvärmepump? Med en bergvärmepump kan du spara upp till 85% av uppvärmningskostnaden. Vi går igenom för-och nackdelar med en bergvärmepump, vad priset blir och hur lång livslängd den har.
Läs artikeln

Allt du behöver veta om att byta cirkulationspump

Ett snabbt sätt att göra ditt hem mer energieffektivt och spara pengar är att byta din cirkulationspump. Det är enkelt att byta den och det viktigaste du behöver tänka på är att stänga av strömmen och vattnet innan du börjar.
Läs artikeln

Allt du behöver veta när du ska byta till vattenburen värme

Med ett nytt värmesystem är det möjligt att spara pengar samtidigt som inomhusklimatet blir behagligare. En favorit hos många hushåll är vattenburen värme eftersom det är ett effektivt sätt att värma upp huset med.
Läs artikeln

Allt du behöver veta om att byta uppvärmningssystem

Läs artikeln

Allt du behöver veta om att byta termostater

Läs artikeln

Välj rätt värmepump - Priser & funktion

Läs artikeln

Klimatanläggning och luftkonditionering – bäst i test

Läs artikeln

Golvvärme ger dig varma fötter och en uppvärmd bostad!

Läs artikeln