Bästa hemlarmet – få larmbolagens lägsta priser


Få erbjudanden på hemlarm från flera larmföretag

Tjänsten är inaktiv för tillfället

Hus.se hjälper dig hitta det bästa hemlarmet till det bästa priset. Få kostnadsfri offert från några av Sveriges främsta larmbolag - inom 48 timmar. Du är ej bunden till köp och max tre bolag får kontakta dig.

Så går det till:

 Svara på sex enkla frågor i formuläret ovanför och fyll i dina kontaktuppgifter. Det tar under en minut. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Din förfrågan landar hos de larmbolag vi samarbetar med.

Du blir kontaktad av maximalt tre larmbolag och får deras bästa priser. Jämför sedan deras erbjudanden i lugn och ro. Du kontaktas via e-post eller telefon.


  Kostnadsfria prisförslag på hemlarm

  Hus.se har hjälpt konsumenter att göra kloka val i över 15 år. Både privatpersoner och företag kan använda vår larmtjänst för att spara pengar. Jämför och välj hemlarm till din bostad genom att fylla i vårt enkla formulär. Tjänsten är gratis och du är inte bunden till något – men har chans att jämföra erbjudanden från flera olika seriösa larmbolag och spara både tid och pengar. 

  Få hjälp att hitta rätt hemlarm

  Ska du installera hemlarm för första gången kan det vara svårt att veta vad som ingår och vad som behövs till din bostad. Genom att fylla i vårt formulär får du hjälp att hitta rätt hemlarm till din villa. Idag skyddar hemlarm mot mer än bara inbrott och moderna paketlösningar kan även innehålla brandskydd, kameraövervakning och smarta lås.

  500 000 kunder i Sverige
  Alltid bemannad larmcentral
  Fria väktarutryckningar

  Spara tid

  Genom att ta del av vår kostnadsfria tjänst sparar du tid eftersom du själv inte behöver leta fram kontaktuppgifter och kontakta de olika hemlarmsbolag. Att fylla i formuläret till oss tar bara någon minut.

  Jämför erbjudanden på hemlarm

  Din förfrågan landar hos larmbolag nära dig som vi samarbetar med. Sedan kontaktar de dig med sina bästa erbjudanden så att du kan spara pengar. Efter det kan du i lugn och ro gå igenom olika erbjudanden och paketlösningar för att se om du vill gå vidare med något av dem. Hittar du inget som du gillar är du inte bunden till något.


  Redaktionen
  Innehåll i artikeln

  Frågor och svar

  • Vi erbjuder en tjänst till privatpersoner för att få erbjudanden och jämföra hemlarm. Hus.se är ett företag som har hjälpt kunder med olika typer av tjänster sedan 2006. Alltid gratis och utan förpliktelser för användaren.
  • Du fyller i ett enkelt formulär och får sedan svar från max tre av de larmbolag vi samarbetar med.
  • Tjänsten är kostnadsfri och du binder inte upp dig till något.
  • Hem
  • Hemlarm
  • Bästa hemlarmet – få larmbolagens lägsta priser