Myresjöhus - Sjöbris


Förstora

Om husmodellen

Sjöbris är ett större enplanshus som med sina två vinklar har rum för det mesta man kan önska sig. Den ena bjuder in till härligt umgänge, i den andra väntar fyra fina sovrum.

Sjöbris är ett klassiskt vinkelhus som innehåller en lika modern som trivsam planlösning uppdelad i två olika zoner: en social och en privat. I den sociala zonen, där ryggåstaket bidrar med underbar rymd, finns det gott om plats att umgås med familj och vänner. Husets vinkelform skapar också en naturlig uteplats med skydd från vinden – perfekt när du placerar huset i ett öppnare landskap, kanske med risk för sjöbris?

I husets privata zon hittar vi hela fyra sovrum, badrum och ett mysigt allrum. Det största sovrummet ligger lite för sig själv i anslutning till entrén och har egen klädkammare. Med ingång från entrén finns en toalett med dusch och husets praktiska tvättstuga når du från köket. Den har även en groventré som leder ut i det påkopplade garaget – en smart lösning för lite mindre tomter, där garage annars är svårt att få plats med.

Teknisk fakta

Andra hus ifrån Myresjöhus

Ekdunge

Boyta: 207kvm
Rum: 4st

Gryning

Boyta: 135kvm
Rum: 4st

Havsbris

Boyta: 160kvm
Rum: 6st

Karlavagnen

Boyta: 166kvm
Rum: 6st

Kilsten

Boyta: 132kvm
Rum: 4st

Klappersten

Boyta: 166kvm
Rum: 6st

Kungsspira

Boyta: 161kvm
Rum: 7st

Midnattssol

Boyta: 166kvm
Rum: 6st

Morgondagg

Boyta: 198kvm
Rum: 6st

Nymåne

Boyta: 165kvm
Rum: 6st

Polstjärna

Boyta: 146kvm
Rum: 6st

Sjöbris

Boyta: 142kvm
Rum: 6st

Skiffer

Boyta: 178kvm
Rum: 6st

Smart 150

Boyta: 150kvm
Rum: 7st

Solstrimma

Boyta: 180kvm
Rum: 7st

Ängsmark

Boyta: 137kvm
Rum: 5st