Myresjöhus - Nymåne


Förstora

Om husmodellen

Nymåne är ett oemotståndligt enplanshus som är enkelt att anpassa efter familjens behov. Välj fyra sovrum eller tre, och njut av hur vinkelhusets stora glaspartier släpper in ljuset och omgivningen i ditt hem.

Nymåne är ett 1-planshus i vinkel där kök och vardagsrum ligger separerade men ändå kopplas samman genom den fria siktlinjen mellan de stora glaspartierna. På så vis kombinerar Nymåne avskildhet med gott om plats för att umgås på ett utsökt sätt. I och med husets vinkel skapas också en vackert inbäddad innergård intill vardagsrummet och köket. Med generöst uppglasade partier är det enkelt att låta din utemiljö bli en del av hemmet, du öppnar bara upp altandörrarna till vad som blir ett naturligt extrarum.

Det stora sovrummet, med walk-in-closet och toalett med dusch, finns i ena änden av huset – medan ett mindre allrum och de övriga tre sovrummen hittas i andra änden. Här går det även fint att välja bort det fjärde sovrummet, om ni så önskar. I anslutning till entrén finner vi husets praktiska godbitar i form av ett generöst badrum och tvättstuga med groventré.

Teknisk fakta

Andra hus ifrån Myresjöhus

Ekdunge

Boyta: 207kvm
Rum: 4st

Gryning

Boyta: 135kvm
Rum: 4st

Havsbris

Boyta: 160kvm
Rum: 6st

Karlavagnen

Boyta: 166kvm
Rum: 6st

Kilsten

Boyta: 132kvm
Rum: 4st

Klappersten

Boyta: 166kvm
Rum: 6st

Kungsspira

Boyta: 161kvm
Rum: 7st

Midnattssol

Boyta: 166kvm
Rum: 6st

Morgondagg

Boyta: 198kvm
Rum: 6st

Nymåne

Boyta: 165kvm
Rum: 6st

Polstjärna

Boyta: 146kvm
Rum: 6st

Sjöbris

Boyta: 142kvm
Rum: 6st

Skiffer

Boyta: 178kvm
Rum: 6st

Smart 150

Boyta: 150kvm
Rum: 7st

Solstrimma

Boyta: 180kvm
Rum: 7st

Ängsmark

Boyta: 137kvm
Rum: 5st