Städhjälp


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du ha städhjälp ? I dagens stressade samhälle har många familjer det behovet. Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram städfirmor som kan hjälpa dig med städning.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande städfirma. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från städleverantörerna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner.

Så din städhjälp är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Tänk även på att städhjälp ingår i så kallade hushållsnära tjänster vilket innebär att du får skattereduktionen på 50 % av arbetskostnaden! Betalar du till exempel 4000 kronor för städhjälp sänks din skatt med ungefär 2000 kronor. Den sammanlagda skattereduktionen kan uppgå till högst 50 000 kronor per person och år. Kostnaderna för hushållstjänster måste överstiga 1 000 kronor per år för att skattereduktion ska fås."