Pool i Västernorrland


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du ha hjälp med att bygga pool ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram hantverkare som kan hjälpa dig att bygga swimmingpool.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från hantverkarna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så din nya pool är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Tänk dig ett badlandskap för hela familjen som förlänger sommaren. Poolen finns för det uppfriskande morgondoppet, för barnens outtröttliga vattenlekar oavsett om det är regn eller solsken, de festliga tävlingarna som inleder poolpartyt som får alla att känna sig som barn på nytt. Tyvärr är ett poolbygge inte något man gör själv på ett snabbt och enkelt sätt utan oftast behövs proffshjälp."