Fönster & Dörrar i Hallstahammar


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Dags att byta fönster och dörrar ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram hantverkare som kan hjälpa dig med dörrbyte och fönsterbyte på ett professionellt sätt.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från hantverkarna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en leverantör som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så dina nya dörrar och fönster är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Tänk på att vara uppmärksam på vilken stil och vilket uttryck som är karakteristiskt för huset och välj fönster och dörrar som understryker den stilen."

ROT-avdrag

Vad gäller vid bygg och renovering?
Klicka här för att se när ROT-avdraget gäller