Byggledning & Besiktning


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Vi hjälper dig att hitta kvalificerade företag för besiktning eller byggledning ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig att hitta byggledning för ditt bygge.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande leverantörer. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från leverantörerna, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en byggkonsult som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för att hitta byggledning är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Byggledaren samordnar och styr projektets byggskede.De medverkar även i upphandlingen av entreprenörer, tar fram tidplaner och övervakar produktionen. "