Löpande bokföring i Ekerö


1) Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.se.

2) Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

3) Vänta på svar från duktiga hantverkare.
"Behöver du hjälp med bokföring ? Hus.se hjälper dig i samarbete med Dorunner att ta fram bokföringsföretag som kan hjälpa dig att bokföra dina löpande verifikationer.

Det fungerar så att du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om det jobb som du vill få utfört och trycker ”Skicka förfrågan”. Du blir då registrerad på sajten, samtidigt som din förfrågan anonymt skickas per mejl och sms till matchande företag. Leverantörerna kan sedan kontakta dig per telefon, mejl eller genom ditt konto på Dorunner.

Efter att du tagit emot kostnadsförslag från företagen, är det dags för dig att jämföra dessa och bestämma dig för en bokföringsfirma som passar dig. Mera information om de leverantörer som har kontaktat dig hittar du under ditt konto på Dorunner. Så kostnadsförslag för löpande bokföring är inte längre bort än ett ifyllt formulär! Många tycker att det är både tidsödande och krångligt att sköta bokföring så i många fall är det helt rätt att anlita ett stabilt lokalt företag som hjälper dig med detta så kan du fokusera på ditt företag istället! "

Hantverkare

Hantverkare