Trivselhus utsedd till Årets nollfelsaktör

För tredje gången erhåller Trivselhus utmärkelsen Årets nollfelsaktör, vilket innebär att man är det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning.

Jonas Regnander och Mikael R Olsson på Trivselhus tog emot priset.

Utmärkelsen delas ut av GarBo, som Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och rådgivningstjänster. Det är femte året i rad som GarBo uppmärksammar initiativ som främjar högre kvalitet inom byggbranschen, och för tredje gången står alltså Trivselhus som vinnare.

Utmärkelsen Årets nollfelsaktör tilldelas det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning. Trivselhus har även tagit emot utmärkelsen 2019 och 2021, och årets motivering löd som följer:

Årets nollfelsaktör 2023 är ett husföretag som med stora valmöjligheter och hög kvalitet levererat flest hus med noll fel vid slutbesiktning. Med sina värdeord äkta, hållbart och gedigen kvalitet, visar de att det går att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning utan att göra avkall på varken valfrihet eller kvalitet.

– Vi är oerhört stolta och glada över att vi återigen får ta emot detta pris, säger Jonas Regnander, vd för Trivselhus, och fortsätter:

– För oss står kunden alltid i centrum och vi strävar ständigt efter att bygga hus utan fel. GarBos utmärkelse visar att vi lyckas väl i våra ansträngningar. Detta pris innebär dock inte att vi nöjer oss. Vi kommer tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners fortsätta jobba för att hålla en hög kvalitet och leverera hus utan fel.

– Att kunna leverera ett hus utan fel till kunden som förmodligen har gjort sin allra viktigaste affär i livet är oerhört tillfredsställande. Så nu blir det tårta nästa vecka för alla medarbetare. Att vinna en gång är fantastiskt, men att vinna tre gånger på fem år - det är en bragd! säger Mikael R Olsson, affärschef för varumärkena Trivselhus och Movehome. 

Vill du se husmodeller från Trivselhus? Följ gärna länken nedan för att se deras erbjudande.

Se Trivselhus husmodeller