SunRoof – ledande inom soltak

ANNONS FRÅN SUNROOF
Allting talar för att framtidens hus i stor utsträckning kommer att täckas av soltak. SunRoof levererar takkonstruktioner med integrerade solceller och står i framkant som en av de mest effektiva lösningarna för att få en egen försörjning av el.

Ekonomi

Genom att utnyttja hela takytan genererar SunRoof-tekniken maximalt med el utifrån förutsättningarna i ditt hus. Låt alla dina elektriska prylar, inklusive ditt värmesystem och laddning av elbilen, drivas helt och hållet av solenergi. På så sätt gör du dig oberoende av elpriserna och kan glädjas åt en fullständigt kostnadsfri elförsörjning. Dessutom är det en klok investering som höjer husets värde avsevärt. Konstruktionen ger dig en fulländad takprestanda med anmärkningsvärt lätta och kompakta solcellsintegrerade takpannor. Sun Roof 2 i 1 är det mest kostnadseffektiva soltaket på marknaden och dess höga hållbarhet i kombination med ny innovation och teknik är ett föredöme i branschen – inte minst ekonomiskt.

Ekologi

SunRoof bygger sitt varumärke utifrån en tydligt ekologisk profil och drivs framåt med övertygelsen om att vi alla måste dra vårt strå till stacken för att ställa om till förnyelsebar energi så snart som möjligt. Här finns ingen tid att spilla och vi arbetar mot ett tydligt mål som innebär att erbjuda våra kunder ett hållbart och effektivt alternativ till de konventionella kraftkällorna. Sun Roof är världens mest miljövänliga tak och vi tar vårt ansvar i allt från val av material till färdiga soltak. Resultatet är minimala koldioxidutsläpp, en biologiskt nedbrytbar konstruktion samt ett högeffektivt upptag av solenergi.

Design

SunRoof kompromissar inte när det kommer till estetik. För oss är det självklart att möta våra kunders krav på ett stilrent och vackert tak som smälter in i miljön och passar bra till husets övriga utseende. Med utgångspunkt i klassisk svensk design ser vi till att ditt hus snarare får ett lyft efter takbytet. Alternativet till ett integrerat soltak är enskilda solpaneler som monteras ovanpå ditt befintliga tak, men som dessvärre sällan ger ett estetiskt tilltalande resultat, på grund av framträdande paneler som inkräktar på arkitekturen och som får taket att se otympligt ut. Vårt soltak har en minimalistisk och elegant design som minimerar monteringstiden och som kännetecknas av en exceptionell hållbarhet – därav livstidsgarantin.  

Läs mer om SunRoof