Smartare hem med Myresjöhus

Myresjöhus sätter standarden för framtidens boende.

Myresjöhus lanserar nu ett helt nytt system för ett smartare hem.

"Ett smart hem" från Myresjöhus är ett nytt intelligent system som förenar flera smarta funktioner i en och samma plattform. Systemet kan nås via lika väl mobil och surfplatta som dator, där användare bland annat kan reglera ventilation, värme och belysning.

Dessutom ger systemet påminnelser om när det är dags att underhålla ditt hus, så som ommålning av fasaden. Men inte nog med det - Ett smart hem hjälper dig även att hitta en hantverkare som kan utföra arbetet. Uttag som är uppkopplade till systemet samt husets belysning kan anpassas efter ditt egna liv genom scenarion. Ett morgon-scenario gör det bland annat möjligt att i förväg bestämma vilka lampor som ska tändas, att kaffebryggaren ska sättas på och att radion går i gång.

- Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett intelligent system som förenklar livet och är kul att använda. Med Ett smart hem ligger vi nu i framkant gällande smart teknik i bostäder, säger Mats Walter, operativ chef Myresjöhus.

Kunden kan i systemets översikt se grafer över el-, värme- och varmvattenförbrukningen i hemmet samt jämföra med tidigare perioder och den genomsnittliga användningen. Det är även möjligt att installera ett smart lås på ytterdörren, brandlarm, inbrottslarm och läckagevakt för ett än smartare hem.

I plattformen kan du dessutom boka tjänster så som matbeställning hem till dörren, städservice och målning.