Smartare hem med Home Boost

Myresjöhus kan nu presentera Home Boost - en app som för ditt hem in i framtiden.

Tänd lampan i köket, sätt på kaffekokaren, vakna till klassisk musik, styr golvvärmen i badrummet och håll koll på ventilationen direkt i din mobiltelefon. Det här och än fler funktioner än så kan du kontrollera med Myresjöhus nya app Home Boost. Det bästa av allt; det spelar ingen roll om du är hemma eller inte!

När ditt hem står klart laddar du enkelt ned appen till din mobil och kan direkt börja styra hemmets olika funktioner från en och samma plattform. Med appen vill Myresjöhus förenkla vardagslivet samt skapa ett framtidssäkert och energieffektivt hem. I appen kan du bland annat få en överblick över förbrukningen av el och vatten.

I standardpaketet ingår appen och dess funktioner samt även dörrsensor med magnetkontakt, belysningsdimmers, automatisk tändning av utebelysning, styrda eluttag, mätning av el-, värme- och vattenförbrukning, styrning av värmepump, läckagevakt samt fyra förprogrammerade scenarier; Hemma, Natt, Borta och Bortrest. Det är även möjligt att lägga till fler uppkopplade produkter så som ett ett elektroniskt dörrlås, inbrottslarm och rumsvärmestyrning.