Över 60 Byggbloggar nominerade

Snart är det dags att kora Årets Byggblogg. Initiativet kommer från byggföretaget Bauhaus som instiftat en omröstning där svenska folket har möjlighet att vara med och rösta fram årets byggblogg.

Detta är 2a året i rad som Årets Byggblogg tar fart och i årets upplaga har över 60 stycken olika byggbloggar nominerats. Bloggarna som är med och tävlar består av allt ifrån inredningsbloggar till hurtiga hemmafixare.

-Det har vällt in bidrag till Årets Byggblogg, vilket visar på att trenden att bygga om själv och att blogga om sina renoveringsprojekt håller i sig. Med Årets Byggblogg vill vi lyfta fram och belöna "hemmasnickare-bloggare" som fungerar som lärare och inspiratörer till sina läsare. I år har nomineringsperioden löpt från juni till slutet av juli vilket bidragit till flera fina inlägg om sommarbyggen som varit extra kul att följa, säger Johan Saxne, Informations- och marknadschef på BAUHAUS.

Juryn består av stylist och inredarna Susanna Zacke och Sania Hedengren samt Johan Saxne, informationschef på BAUHAUS och Tina Thörner, byggentusiast.

Vid utnämnandet av Årets Byggblogg kommer juryn göra en noga värdering kring både estetisk och kreativitet, vilket ger alla en god vinstchans. I vinstpotten väntas ett projektkort med 25 000 kronor som kan disponeras fritt på alla BAUHAUS varuhus i Sverige.

Röstningen pågår fram till den 14 september och av de 6 bidrag med flest röster utser sedan en jury första, andra och tredjepris som presenteras den 18 september.

Klicka här för att rösta på din favoritblogg i Årets Byggblogg