Nytt drömhus för barnfamiljen

SmålandsVillan presenterar nu Villa Drömminge - en husmodell perfekt för barnfamiljen.

Med Villa Drömminge vill SmålandsVillan "uppfylla barnfamiljernas husdrömmar". Husmodellen som är ny för 2018 bjuder på fem sovrum, väl tilltagna gemenskapsytor, massvis av förvaring, stort utrymme för klädvård och upp till tre toaletter. Ett drömhus för barnfamiljer helt enkelt.

Enplanshuset breder ut sig över mer än 190 kvadratmeter och rymmer plats för både egentid och familjeliv. Kök och vardagsrum i öppen planlösning utgör navet i huset och i ena delen av villan finns sovrum för barnen, ett eget allrum och en egen ingång via groventrén. I det stora badrummet finns dubbeldusch för att underlätta morgonrutinerna. 

Intill det stora föräldrarsovrummet i andra delen av huset finns ett sovrum som är perfekt för familjer med yngre barn. Här kan barnet sova avskilt från resten av huset och det är lättillgängligt för föräldrar under dygnets alla timmar. När barnet är redo att flytta till barn- och ungdomsdelen kan sovrummet göras om till allt från ett kontor till en lyxig walk-in-closet.

Det 16,5 kvadratmeter stora klädvårdsrummet är utrustat med en större arbetsbänk, ett linneskåp, ett städskåp och plats för både kläder och barnvagn. Intill groventréns dörr finns möjlighet att koppla in vattenslang för att spola av allt från leriga stövlar och barnvagnar. Allt för att underlätta familjelivet!