Nytt besöksrekord under maj

Allt fler hittar till Hus.se och under månaden ökade antalet användare till över 58 000 personer.

Även om det råder en coronapandemi i världen just nu är intresset för hus och dess kringtjänster fortsatt stort. Martin Funevall på Hus.se berättar att trenden har varit stark under den senaste tiden.

– Redan i mars såg vi tecken på en stark ökning av trafik till vår sajt. Detta i samband med att vi förbättrat användarupplevelsen och ökat med fler tjänster, bland annat vår söktjänst om attefallshus, säger han, och fortsätter:

– Under sommaren och hösten kommer vi fortsätta utvecklingen av Hus.se med fler nya projekt. Allt för att sajten även i fortsättningen ska vara det självklara valet för husintresserade människor.

Flera nya husmodeller 2020

Under senaste månaderna har det tillkommit över 100 nya husmodeller på Hus.se. Du hittar och kan jämföra dem alla helt gratis i söktjänsten om husmodeller. Totalt är det 2 760 modeller från 33 hustillverkare.

– Hus.se är störst på Internet när det gäller att jämföra både hustillverkare och husmodeller. Vi har fått ett fantastiskt ansvar och ska jobba hårt för att hjälpa fler att uppfylla just sin unika husdröm, säger Martin Funevall.