Ny kvalitetsstämpel från Villaägarna

Villaägarnas Riksförbund har utvecklat en ny kvalitetsstämpel med syfte att tydliggöra vilka hantverkare som är kvalitetssäkrade.

Villaägarnas Riksförbund har utvecklat en ny kvalitetsstämpel med syfte att tydliggöra vilka hantverkare som är kvalitetssäkrade. Det skriver förbundet i ett pressmeddelande.

Villaägarnas egna tjänst Brabyggare.se erbjuder möjligheten att lägga en kostnadsfri offertförfrågan för ditt byggprojekt och få upp till sex svar från en närliggande kvalitetssäkrad hantverkare inom ett dygns tid. Samtliga hantverkare som är en del av tjänsten har kvalitetssäkrats av förbundet - men nu ska det bli än tydligare vilka som är trygga att använda sig av.

Det nya sigillet "Godkänd av Villaägarna" kommer bland annat att pryda företagsfordon som kvalitetssäkrats.

- Brabyggare.se är mycket uppskattad bland Villaägarnas medlemmar, eftersom vi till skillnad från andra söktjänster är specialiserade på hantverkare och har ett eget kvalitetssäkringssystem. Byggprojekt handlar ju ofta om stora belopp, då vill man kunna känna sig trygg med den entreprenör man väljer, kommenterar Johan Leth, VD på Brabyggare.se, i ett pressmeddelande.

Sigillet tilldelas entreprenörer som uppfyller följande krav:

1. Hantverkaren ska ha varit medlem hos brabyggare.se under minst ett års tid

2. Hantverkaren ska årligen lämna bevis på giltig ansvarsförsäkring

3. Företagets genomsnittliga omdöme får inte vara under 3 under en längre tid

Den nya kvalitetsstämpeln kommer att synas på företagsfordon från och med maj månad.