Ny herrgårdsserie från Götenehus

ANNONS FRÅN GÖTENEHUS
Nu kan du skapa ditt eget moderna herrgårdsboende med alla bekvämligheter. Götenehus nya husserie ”Herrgård” erbjuder flera varianter på den romantiska och traditionella stil som så många tycker om. Här kan både familj och vänner koppla av och umgås tillsammans.

Götenehus husmodell Ramsås

Tidlösa hem med förnuft och känsla

Husen i herrgårdsserien är inspirerade av traditionella herrgårdar, men anpassade så att de passar den moderna familjen. Herrgårdsstilens olika karaktäristiska drag har noggrant bevarats, vilket syns både på fasaderna och på husens planlösningar. Husen har klassiska proportioner med tidstypiska detaljer. Pelare längs fasaderna, stora spröjsade fönster och valmade tak samspelar med listverk, luckor och handtag som sätter den rätta prägeln på ditt boende.

Med en eller flera flygelbyggnader kan du sedan skapa en personlig förgård där växter, belysning och stenpartier ytterligare förhöjer intrycket av ett genomtänkt och vackert herrgårdshus.

Läs mer om husserien Herrgård och beställ din katalog idag!

Hjelmsäter – Stilenlig arkitektur med ståtlig herrgårdskänsla

Hjelmsäter är en ståtlig herrgårdsvilla i ett plan med klassiskt säteritak, pelare längs fasaden och en välkomnande entré. Totalt 188m² boyta fördelat på 7 rum.

Götenehus husmodell Hjelmsäter

Öredal – Pampigt 2-planshus med symmetrisk arkitektur

Öredals symmetriska arkitektur med säteritak förstärker den klassiska herrgårdsstilen. De många fönstren och planlösningen med sällskapsrum i fil mot trädgårdssidan, ger ett ljust och inbjudande intryck. Öredal har en boyta på totalt 235m² fördelat på 8 rum.

Götenehus husmodell Öredal

Ps. På Götenehus hemsida hittar du utöver Herrgårdsserien ett stort utbud av fler husmodeller med allt från klassiska hus som tar tillvara på våra traditioner till moderna hus med kubistisk och minimalistisk arkitektur. Välkommen hem!