Möt Husverket – husleverantören med en framtidsvision

ANNONS FRÅN HUSVERKET
Ta ett kliv in i framtiden och ta del av Husverkets helhetslösningar av friggebodar, attefallshus, fritidshus och permanenta bostadshus som levereras nyckelfärdiga till din tomt.

Vi på Husverket tar hand om alla stegen fram till att ditt drömhus kommer på plats – från projektering och bygglovsansökan alternativt bygganmälan till installation av el och vatten. Det enda du behöver bry dig om är att förmedla din egen kreativitet och visa oss hur du vill att din tomt ska utformas på bästa sätt.

Med omtanke i varje detalj

Med fokus på de små detaljerna såväl som i helheten, erbjuder vi hus som har tillverkats med omsorg i varje enskilt moment. Oavsett om det gäller fritidshus, attefallshus eller permanenta bostäder erbjuder vi smarta och hållbara lösningar – med ansvar för både komfort, funktion och miljö. Vår framtidsvision är att husdrömmar ska förverkligas på enklast möjliga sätt, utan att du som tomtägare förlorar tid och energi i processen. Vårt mål är att effektivt leverera hus och byggnationer som alltid lever upp till, och helst överträffar våra kunders förväntningar.

Klimatsmarta och hållbara lösningar

Husverket som företag och koncept står lika stabilt som de allra starkaste husgrunderna. Vi väljer omsorgsfullt ut material och virke av högsta kvalitet, och tack vare hög kompetens i varje steg i tillverkningsprocessen säkerställs kompletta hus som står stadigt genom alla årstider, år efter år. Detta innebär i sin tur minimalt underhåll och energisnåla byggnader som även lever upp till vår tids stora utmaningar med energisparåtgärder, i och med täta och välisolerade konstruktioner.

Ny teknologi möter klassisk design

En stadig grund ger förutsättningar för att utvecklas åt rätt håll och det är förmodligen vår nyfikenhet samt vilja att förändra som har gjort Husverket till en självklar helhetsleverantör av diverse fritidshus, tillbyggnationer och permanentbostäder av alla tänkbara typer. Genom att kombinera klassisk byggnadskonst i svensk robust stil med ett högteknologiskt förhållningssätt som genererar det lilla extra i totalupplevelsen och detaljer som både förgyller och förenklar vardagen – förverkligar vi husdrömmar och ger dig mer än vad hade vågat hoppas på.

Husverket är framtiden

Vi ser möjligheter istället för hinder och tar med spänning del av dina personliga visioner och idéer om hur du vill utforma tomten med nya spännande projekt. Genom att ladda ner Husverkets egen app kan du själv skapa din utvalda husmodell i en verklig miljö för att skapa en känsla för hur det kommer att se ut när det står färdigt. Husverket erbjuder även en unik möjlighet att uppleva våra hus i VR-teknik. Framtiden är som du förstår redan här, och vi tar en tydlig ställning som ett föredöme i den moderna byggbranschen.

Låt dig inspireras av Husverket.se och alla våra husmodeller.