Möt husleverantören Modulhus.se

SPONSRAD ARTIKEL FÖR MODULHUS.SE
Modulhus.se är en svensk husleverantör och som bygger allt från attefallshus och fritidshus, till villor och brf.

Företaget grundades i samband med att bygglovsfriade attefallshus klubbades igenom 2014, och är en av de största på marknaden med att leverera nyckelfärdiga Attefallshus.

Attefallshus från Modulhus.se byggs med exakt samma kvalité som ett stort boningshus, så var det inte lång väg att gå för att sälja större hus. Det var bara större yta!

Husleverantör som bygger hus med svenskt trä

Genom att bygga hus i moduler fås en strömlinjeformad byggprocess som ger minimalt med spillmaterial och fasta priser till kund. Byggtekniken med prefabricerade hus bidrar till en kontrollerad byggnation och ingen påverkan av vädret. Det i sin tur bidrar att snabba husleveranser och minimalt med spillmaterial.

Nyckelfärdigt koncept

Passar dig som vill slippa driva projektledning av husbygge och kontakten med hantverkare. Beroende på storleken på hus så levereras fler moduler, som sätts samman på tomten. Husen levereras därmed Nyckelfärdiga och kan installeras ofta på en dag eller så.

Hundratals tillval för unikt hus

Inget hus är sig likt som Modulhus levererar, som kund kan man välja bland hundratals tillval för att göra sitt hus unikt. Det ger även andra fördelar som att kunna bestämma sin egen husbudget med Husbyggaren, där du kan bygga ditt hus online. Att ta sig an en ett byggprojekt för första gången har aldrig varit enklare!

Hus att leva i

Alla hus är arkitektritade och har en smart planlösning. Trots att man väljer ett hus med en mindre yta, så ska det alltid kännas luftigt och kvadratsmart. Integration av smart home funktioner och extra tjocka väggar ger en lägre energiförbrukning och är rätt i tiden.

Lönsamt bygga nybyggt hus

Av ekonomiska fördelar väljer allt fler att bygga nytt hus med en husleverantör, ibland kan banken ibland erbjuda amorteringsfritt vid nyproduktion upp till fem år.

Låt dig inspireras av Modulhus.se alla husmodeller.