Köp färdiga ritningar till attefallshus & fritidshus

ANNONS FRÅN HUSVERKET
Husverket hjälper dig med ansökningshandlingarna på väg mot att förverkliga dina husdrömmar, oavsett om det gäller attefallshus eller fritidshus.

Du som vill ha ett attefallshus eller fritidshus och behöver skicka in handlingar till kommunen eller andra aktörer kan beställa färdiga ritningar från Husverket. Våra arkitekter följer de riktlinjer som finns och bland ritningarna kan du hitta rätt modell för just din byggnation. Du kan även anpassa ritningarna efter egna önskemål, såsom valfri placering av fönster eller ändringar i planlösningen. Våra bygglovshandläggare är behjälpliga när du vill utforma dina ansökningshandlingar själv, med hjälp från experter.

Husverket förenklar processen

Husverkets fokus ligger på att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att förverkliga dina husdrömmar. Vi anpassar vår verksamhet efter olika behov och är flexibla i vårt sätt att arbeta. Du är välkommen att höra av dig till oss för att får mer information om just dina möjligheter på tomten och vi har även kunskap om de regler som gäller för varje specifikt projekt. När du beställer färdiga ritningspaket från Husverket men fortfarande inte har bestämt dig för vilken eller vilka entreprenörer du vill ta in för projektet, är välkommen att föra en dialog med oss för att hitta rätt byggherre. Vi erbjuder även avdrag för det du lägger på ritningspaketet i totalkostnaden om du väljer att involvera oss i det fortsatta arbetet.

Från ritning till färdigt attefallshus eller fritidshus

Husverket ligger i framkant när det gäller att erbjuda hela lösningar och vi tar samma ansvar för de små uppdragen med specifika insatser som när vi levererar nyckelfärdiga hus till din tomt. Vårt arbetslag har en oerhört bred kompetens och vi har trygghet som bottnar stolta hantverkstraditioner, som kombineras med ett modernt förhållningssätt och nyaa tekniska lösningar. Vi tar ansvar för miljön genom att var noggranna i vår produktion och levererar täta och energibesparande konstruktioner med minimalt underhållsarbete, för att du ska kunna vistas i husen dygnet runt.

Nära samarbete med våra kunder

Ladda ner vår app för att bläddra i katalogen och prova dig fram mellan olika moduler och smarta lösningar och välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra ritningar, byggnadsregler eller produktioner. Vi tar hand om våra kunder och har ett nära samarbete med alla involverade genom hela processen.

Låt dig inspireras av attefallshus och fritidshus från Husverket.