Köp ditt nyckelfärdiga fritidshus från Husverket

ANNONS FRÅN HUSVERKET
Vi har alla behov av att byta miljö ibland och med ett fritidshus får du en självklar plats att andas ut och hämta ny kraft på. Husverket förverkligar dina drömmar och leverera nyckelfärdiga fritidshus som du själv har utformat.

Gör det enkelt för dig genom att anlita Husverket som din husleverantör. Vi omfamnar framtidens utmaningar med ny teknik och hållbara lösningar. Med ett fritidshus får du en plats att hämta kraft på – ofta i en naturnära omgivning där du kan njuta av tystnad och klar stjärnhimmel – sådant som du sällan upplever i stan. Husverkets vision är att fritidshusdrömmar inte ska stanna vid att bara vara drömmar, utan förverkligas på riktigt. Investera i framtiden genom att ge dig själv och din familj ett fritidshus där ni kan andas ut och umgås.

En självklar tillflyktsplats

Genom att prioritera ett fritidshus istället för resor världen över tar du dels ansvar för miljön och får dessutom mer tid att slappna av på en plats där du känner dig hemma, men ändå borta från en ibland stressig vardag. Vi levererar nyckelfärdiga fritidshus, men detta betyder inte att du som kund inte bestämmer själv hur huset ska se ut. Du kan själv skräddarsy planlösningen och anpassa det efter dina specifika behov och önskemål. Genom att till exempel prioritera bastu och relax lägger du förutsättningar för god återhämtning, och om ni är många som ska dela på huset kan du välja till både ett eller två sovloft.

Så jobbar vi på Husverket

Med tungan rätt i mun och med fokus på de små detaljerna. För att leva upp till våra höga krav på välisolerade konstruktioner och hållbara lösningar är varje moment i tillverkningsprocessen viktig – från val av virke till installation av fönster och dörrar. Våra hus står stadigt i det svenska klimatet, med minimalt underhållsarbete och energibesparingar. Vi erbjuder både del- och helentreprenad, beroende på hur mycket du som kund vill vara med och påverka i processen. Här ingår förarbeten på tomten, ansökningar för bygglov och även slutgiltig installation av el och vatten.

Husverket i framtiden

Vi är redan där! Med möjlighet att uppleva våra hus i VR, och med en smart app där du själv kan utforma ditt hus utifrån moduler och planlösningar, får du som kund en unik möjlighet att utforma fritidshuset precis som du vill ha det. Husverket implementerar ny teknik i gammal byggnadskonst med moderna verktyg och säkra metoder. Vi ser nya möjligheter och fokuserar på att göra det lättare att förverkliga husdrömmar!

Låt dig inspireras av fritidshus från Husverket.