Köp ditt nyckelfärdiga attefallshus från Husverket

ANNONS FRÅN HUSVERKET
Förstora din boyta med ett nyckelfärdigt attefallshus från Husverket. I vårt sortiment finns både moderna och klassiska modeller och du kan själv vara med och utforma huset precis som du vill ha det.

Hör av dig till oss med dina planer och luta dig tillbaka. Vi levererar nyckelfärdiga attefallshus hem till dig, och du kan själv vara med och utforma design och stil på huset. Eftersom husen är byggda för att användas året om ökar du din permanenta boyta och kan erbjuda både familjemedlemmar och gäster ett högkvalitativt boende. Vår kompetens bottnar i trygga hantverkstraditioner som genererar välkonstruerade hus som har byggts med noga eftertanke och fokus på de små detaljerna.

Smarta planlösningar

Från mars 2020 tillåts attefallshus upp till 30 m², istället för tidigare 25 m². Dessa fem extra kvadratmeter ger utrymme för nya smarta planlösningar som optimerar boytan och gör attefallshuset till en bostad att trivas i året runt. Detta sköts av våra arkitekter som fokuserar på att ta fram potentialen i varje begränsning. Eftersom dessa hus inte kräver något bygglov är det en relativt enkel process att få huset på plats. Vi har experter på alla områden och kan sköta allt från bygganmälan till installation av el och vatten till huset.

Utforma ditt attefallshus som du vill ha det

Om du själv vill utforma ditt nyckelfärdiga attefallshus finns förstås inga hinder för det. Du kan börja med att ladda ner Husverkets app där du kan skapa ditt eget attefallshus utifrån våra moduler. I vår katalog finns ett gediget sortiment med förslag – med både klassiska hus med sadel- eller mansardtak och modernt utformade byggnationer med rakt- eller pulpettak. Om ni planerar att sova många personer i attefallshuset kan du välja ett hus med två sovloft. För att skapa mer rymd i huset lämnar du taket öppet, utan loft.

Husverket tar ansvar för hela processen

Vi erbjuder en helhetslösning där varje moment tas hand om väl. Som modern hustillverkare tar vi ansvar med energibesparande hus som håller tätt året runt, även när köldknäpparna överraskar oss. Genom att kombinera nya innovationer och modern teknik med erfarenhet och passion för hantverket levererar vi nyckelfärdiga attefallshus där ingenting har lämnats åt slumpen. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi ser fram emot att förgylla din tomt med ett attefallshus som du kan lita på i alla väder!

Låt dig inspireras av nyckelfärdiga attefallshus från Husverket.