Husvisningshelg i Arlanda

I helgen arrangeras en stor husvisningshelg i Arlanda - för dig som går i hustankar.

Går du i hustankar, eller helt enkelt bara behöver inspiration? Då ska du inte missa helgens stora husvisning i Arlanda.

I helgen arrangerar Nybygget en husvisning utan dess like - Nybygget är en permanent husvisning där ett kvarter har byggts upp med 15 olika hus från flera av Sveriges ledande husleverantörer. Här kan besökare kolla in villor, fritidshus, lekstugor och trädgårdar och låta sig inspireras. Men det är ju inte bara utsidan som räknas - husen är dessutom fullt inredda för att skapa den rätta känslan av ett hem. 

Utöver att besökare kan kika runt bland hus och trädgårdar bjuds det på frågestunder med experter, tips från inredningsrådgivare och lek för de allra minsta.

- Vi kommer att bjuda på en fantastisk helg som innehåller alla beståndsdelar för ett noga övervägt beslut om husköp under former som också gör processen lite roligare. Barnen bjuds på glass och för de vuxna finns möjlighet att provköra den nya Toyota Yaris Hybrid, säger Nybyggets platschef Camilla Yngfalk i ett pressmeddelande.

Datum 13-14 september, 11:00-16:00

Plats: Nybygget, Arlandastad

Källa: Bild: Annette Kongsmark (CC BY-SA 3.0)
A-hus, Villa Arholma