Hustillverkaren med Sveriges nöjdaste kunder

Här är hustillverkaren med Sveriges absolut nöjdaste kunder!

Älvsbyhus är inte bara störst. De har också flest nöjda kunder. Det visar årets nöjd kund-index (NKI) för landets småhustillverkare.

- Det är oerhört glädjande att kunderna uppskattar våra hus och det hårda jobb som alla i vår organisation lägger ned, säger Kent Johansson, vd Älvsbyhus.

Älvsbyhus har under en lång tid haft ensamrätt på titeln som Sveriges största tillverkare av småhus. Husmodellen Linnéa är i dag marknadens mest populära och sedan någon vecka tillbaka står det också klart att tillverkaren har landets nöjdaste kunder. Kvalitet, personlig service och pålitlighet är tre stora faktorer som gör att Älvsbyhus toppar småhusbranschens NKI.

- Som bolag har vi länge verkat för att branschen ska börja jämföra sig och mäta marknadens åsikter och nu när branschens NKI är på plats känns det extra kul att vi kan erövra förstaplatsen. Det är ett hårt lagarbete som ligger bakom placeringen. Från alla i vår organisation. Vi arbetar ständigt med att stärka vår kvalitet och både förenkla och förbättra allt vi kan för köparen, säger Johansson.