Höstens inredningstrender

Vi tar oss en närmare titt på höstens inredningstrender - njut av inspiration!

Vi har tidigare tipsat om inredningstrenderna 2014. och redan till hösten kommer vi kunna ta del av ännu fler trender. Här kommer ett smakprov från Hornbach!

Många av trenderna som kikat fram under året kommer även att ligga kvar bland topptrenderna i höst. Vi pratar framförallt naturmaterial, koppar, mässing, grått och dämpade pasteller men till hösten kommer även mönster och linjer att ligga i fokus.

Vi kommer att kunna ta del av design med influenser från tjugo- och trettiotalet och en hel del spännande textiler i mängder av former och färger.

Det moderna hemmet kan piffas upp efter din personliga smak och du finner ett brett urval bland höstens trender. Varför inte kombinera dina favoritmaterial och skapa en personlig touch i rummet? Vad du än har för smak och tycke kan du räkna med att trenderna inför hösten 2014 tilltalar på ett eller annat sätt. Endast fantasin sätter gränserna!

En av årets stora trender är bokstavsdekorationerna. Under hösten kommer bokstäverna hålla i sig som dekoration, gärna i kombination med foton, speglar och andra roliga detaljer som kan behövas för att liva upp ett hörn. 


Koppar & mässing är en trend som definitivt är här för att stanna. Passar perfekt för att bryta av bland vita väggar!



De hemtrevliga naturmaterialen gör sig bra även i höst. Kombinera med mjuka kuddar för en ombonad stil och var inte rädd för att experimentera med belysningen!



Testa dig gärna fram genom att mixa och matcha bland trenderna. Ett mjukt material i varma toner knyter samman rummets dova väggar och golv.