Helgens bomässor

I helgen kan ni hus- bygg- och trädgårdsälskare är ute, inte bara besöka en - utan TVÅ bomässor.

I helgen kan ni hus- och trädgårdsälskare är ute, inte bara besöka en - utan TVÅ bomässor.


BYGGABO, VÄSTERÅS 

Den 13 till 14 september arrangeras bygg- och boendemässan Byggabo i Västerås. Mässan slår på större än någonsin med enorma utställningar, frågestunder, fyndhörna och framträdanden. På plats är bland andra Bygglovs-Matte, Johan Grufman, Knut Knutson från Antikrundan och folkkära Martin Timell.

Få inspiration till ditt nya kök, hitta en ny soffa till kanonpris, träffa mäklare och arkitekter, kolla in de hetaste trenderna och få dina antika föremål värderade - på Byggabo hittar du det mesta!

Lördag

11:15 Bygglovs-Matte hälsar välkommen och bjuder på tips

13:00 Johan Grufman berättar hur man väljer kontrollansvarig och besiktningsman

Söndag

11:00 Lär dig hitta guldkornen med Knut Knutson

13:00 "Måste man göra allt själv, och får man det" - med Martin Timell

Läs mer här


BOMÄSSAN, LINKÖPING

12 - 14 september är det Bomässan i Linköping med fokus på bygg, hus och trädgård. Här får du tips och råd, inspiration och mycket mer under tre fullspäckade dagar. Även här är Matte från Bygglov på plats för att dela med sig av sina erfarenheter från branschen. Bygglovs-Matte anordnar även tävlingen HandyGirl där tjejer tävlar i olika moment och har chansen att vinna ett verktygspaket.

För de allra minsta finns maskoten Fixit på plats och hälsar välkommen till leklandet. På besök är även Clownen Mike och bjuder på show.

Läs mer här