18 nya fritidshus från Götenehus

ANNONS
I Götenehus nya fritidshuskatalog hittar du både inspiration och praktisk hjälp på vägen mot fritidshuset du drömmer om.

Frukost i morgonsolen på förstukvisten? Mys framför brasan med familj och vänner? En gungande hängmatta mellan susande björkar? Eller nära naturen i storstugan? Bilden av hur vi vill tillbringa våra lediga dagar ser olika ut, men ofta har vi liknande behov kring själva boendet. I Götenehus nya fritidshuskatalog hittar du både inspiration och praktisk hjälp på vägen mot fritidshuset du drömmer om.

En plats för dina lediga stunder

Att köpa och bygga ett fritidshus är ett livsstilsval och ett stort projekt. Du väljer platsen där din familj ska kunna andas ut och bara vara tillsammans, umgås med vänner, ägna er åt fritidsaktiviteter och njuta av naturen och husets bekvämligheter. Dessutom är ett fritidshus en satsning för framtiden och en ekonomisk investering. Det här är aspekter som Götenehus har stor respekt och förståelse för och lovar därför inbyggd omtanke i alla led i processen till ditt nya fritidshus.

Läs mer om Götenehus kompletta fritidshusserie med 18 husmodeller här.

Hindsen – Luftig storstuga och praktiskt sovloft

Typ: 1,5-plan
Rum:4
Boyta: 81 m²
Läs mer om Hindsen.


Stråken - Öppen planlösning med bardisk och tre sovrum

Typ: 1-plan
Rum:4
Boyta: 69,9 m²
Läs mer om Stråken.


Skagern - Vackert hus med traditionell skärgårdskänsla

Typ: 2-plan
Rum: 5
Boyta: 115,7 m²
Läs mer om Skagern.

Vixen – Stora glasytor och lyxig takterrass med utsiktTyp: 2-plan
Rum: 5
Boyta: 104,2 m²
Läs mer om Vixen.

Förverkliga din dröm om ett fritidshus
Kanske har du länge funderat över hur ditt fritidshus ska se ut, eller så har tankearbetet just börjat. I Götenehus nya fritidshuskatalog får du inspiration och praktisk hjälp på vägen. Du kan läsa mer om fritidshusen, studera planlösningar och tänka igenom just din familjs behov.
Beställ fritidshuskataloger här!